lördag 30 januari 2010

Rosa

skulle detta prinsesskort vara. Och det är ju inte svårt att ställa upp på. Det är så kul att göra kort till små töser, för jag gillar rosa och bling-bling. Nu är just detta kort lite avskalat med detaljer eftersom det var önskemål från beställaren. Så här blev kortet, ha en fortsatt skön helg och var rädda om er i kylan.

lördag 23 januari 2010

Visning

av det senaste korten. Detta kort har jag gjort till min " stickgalna" svägerska. Hon stickar hur mycket som helst. Jag får nog beställa en ny varm mössa av henne för det verkar som denna förb....de kylan håller i sig.

Detta kort har jag gjort till en arbetskamrat bara för att. Det är inte alltid det finns anledningar, utan man vill visa sin uppskattning. Tyckte att lila och rosa blev bra. Blommorna har jag gjort med mina nya punchar, superbra är dom. Hjärtat har jag fått av Lena, ja sen är ju stämpeln min trogna följeslagerska. Jag hoppas att jag inte sliter ut henne för hon passar alltid.Ha en fortsatt skön helg.

onsdag 20 januari 2010

Brevbäraren

kom med ett kuvert idag som såg lite spännande ut. Man ser liksom utanpå att det är något extra. Och det var verkligen något extra, en mapp att ha diverse papper eller vad man vill. Denna fina mapp har jag fått av Lena BE, jag är så glad. Tänk att en dag som börjar tungt av olika anledningar blir en ljus och varm dag. Tack och kram Lena B E. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och läsa i nya Magnoliatidningen. Mums

lördag 16 januari 2010

Bandförvaring

efterlyste jag förra veckan. Fick många bra tips och trix. Så idag var jag på Scraproom för att inhandla några papper för stackars Gertrud hade inte ett enda papper!!!
Men iallafall så fick jag syn på en genomskinlig väska med massor med hål runt hela väskan. En bandförvaring som passade mej, så nu har jag suttit och sorterat alla band. Jag lovar att det finns nog ingen som har fler band än vad denna väska rymmer.

söndag 10 januari 2010

Pysselstädning

har jag ängnat mej åt idag. Men mycket återstår att göra , typ alla band och spetsar som jag har liggande i två papplådor. Och som ni kanske förstår så är ordningen lika med noll. Har ni några förvaringstips för lång och korta band så skulle jag bli glad. Det gör ju inte saken bättre att maken och jag bor compact och det går inte ihop med min hobby kan jag säga. Men det gäller att tänka till och ibland får jag till det riktigt bra. Idag har temperaturen visat 0 och solen har varit framme så det var nog vårkänslorna som fick mej att städa pysselhörnan. Jag har två kort att visa er idag och jag så att båda går i grönt. Återigen vackra Mirabell, hon tröttnar jag inte på. Och det andra kortet talar för sig själv, till en familj som har köpt hus. Ha en bra vecka alla pysselvänner.

lördag 2 januari 2010

God fortsättning

önskar jag er alla. Jag har fått många positiva kommentarer om killkortet i mitt förra inlägg ( glad). Stämpeln har jag köpt här. För visst är det en utmaning varje gång man ska göra ett kort till det manliga könet? Idag tänkte jag visa ett kort som jag har gjort till en yngre kille och då gillar jag att använda starkare färger. Har ni tänkt på att nu har vi ett helt nytt pysselår framför oss och så mycket kul vi ska ha tillsammans.