fredag 26 februari 2010

Välkommen

är väl en passande titel på ett kort till en nyfödd. Jag fick i uppdrag att göra ett kort till ett gossebarn. Jag har inte använt denna stämpel tidigare men jag tycker att det var ett bra val till detta kort. Traditionen säger : blått till pojkar och rosa till flickor ! Vad tycker ni, är det OK att göra tvärtom ? Jag skulle nog ha lite svårt med ett rosa kort till en pojke. Önskar alla pysselvänner lite fredagsmys idag och en skön helg.

torsdag 25 februari 2010

Idag

fick jag ett jättefint kort av Camilla. Hälsa på hos henne och se så fina saker hon syr. Hon har gjort ett fint kort till mej med en virkad ( eller? ) blomma. Camilla, är det virkat eller säger jag fel. Ja, fint är det iallafall, tack. Jag har själv inte åstadkommit något av värde denna vecka, vi får se de närmasre dagarna. Ha en bra helg alla pysselvänner.

onsdag 17 februari 2010

Jag måste

bara visa er min nya underbara stämpel. Är hon inte söt som socker? Jag såg denna stämpel i en dansk blogg och jag föll pladask. Jag gjorde ett enkelt kort så jag snabbt kan visa er. Hon kan vara riktig vinterklädd och hon kan var vår o höstklädd beroende på färgerna. Jag är så glad trallalala!! Ja det är tur att det är lite som glädjer, maken skakar på huvudet.

Titta vad jag har fått

av Lena. Är den inte underbar? Så många rosor, den är så romantisk. Jag har fyllt den med de knappar jag har sparat till speciella alster. Det är knappar som min mamma har sparat sen jag var liten och som satt på mina kläder. Ja, som ni förstår så är jag glad, tack Lena.

Jag tänkte att jag kan visa ett kort till som jag har gjort till en kvinna i sina bästa år. Starka vårliga färger. Det var allt för idag.

tisdag 16 februari 2010

Mera bus

blir det i detta inlägg. Jag har använt samma busiga kille tidigare. Samma upplägg men andra färger. Jag tycker om att använda glada färger på barnkort.

Jag har också gjort ett kort till en vuxen kille. Ja, inte mycket att säga om detta kort heller, ni har sett något liknande tidigare.

Imorgon ska jag visa er något jag har fått av en mycket kär vän. Jag har inte hunnit fota idag men jag lovar att visa er imorgon. Jag kan säga att det föll en tår av glädje när jag packade upp paketen. Ha en bra vecka mina pysselvänner.

söndag 14 februari 2010

All hjärtans dag

är det idag. Mitt hjärta har jag en gång gett till min man och det har jag inte ångrat. Men det är härligt att ge och få andra hjärtan idag och jag vill visa ett hjärta som jag fick med posten. Det är snälla Busan som har gjort detta fina och jag har hängt det på min skrivbordslampa, tack så jättemycket.

måndag 8 februari 2010

Bidrag

till Lenas utmaning. Färgerna ska vara gult , orange och grönt. Jag tycker om denna färgskala men använder den aldrig. Så det var verkligen en utmaning, men så här blev mitt bidrag .

lördag 6 februari 2010

Flitig

har jag varit den sista tiden. Jag har haft mycket på min lista som skulle betas av. Jag har kommit en bit på väg så jag tänkte att jag skulle visa ett par kort för er. Det första är ett kort som jag är mycket nöjd med, ett födelsedagskort till någon som fyller 30 år. Jag bestämde att denna stämpel inte var för barnslig, ibland är det svårt men jag letar fler vuxenstämplar.



Jag har också gjort ett barnkort till en liten kille som fyller 3 år. Och visst är det en härlig stämpel. Han ser ut att vara full av bus och så söt. Här är det motorcyklar som är intressant.Så efter fotograferingen så satte jag på en charm i form av en motorcykel.

tisdag 2 februari 2010

Glad


blev jag idag när brevbäraren kom. Ett kuvert som jag förstod skulle innehålla något extra. Och visst var det så, Busan har gjort denna mapp till mej. Tack, jag blev så glad, den är perfekt att samla diverse små papper i. Idag har dom hotat med mer snö så jag vägrar att gå ut, det är tur att man kan sitta inne i värmen och pyssla.