söndag 27 november 2011

Söndag.

Hej alla vänner, har ni pyntat i era fönster? Regnet det vräker ner och stormen Berit svingar med sina långa armar. Gott att sitta här med en kopp kaffe och ha det bra. Mitt förhållande till julen är noll, kan nästan säga att det är ett spöke. Det är absolut inget som har med min barndom att göra utan något som har växt fram i vuxen ålder. Det bara är så och det stör mig egentligen inte alls. Så jag tänkte visa er vårt pyntade " antijulfönster ".

Jag tänker att allt är perfekt om alla kan göra som de själva vill och trivs med. Men jag har gjort ett kort och det är ju det ni vill se och inte läsa om mitt förhållande till julen. En söt Magnoliastämpel som passar året om. Kram till er alla och ha en skön söndag.♥♥♥

söndag 20 november 2011

Disig söndag

var vad vi vaknade till idag. Men det är så det är i Skåne vid denna årstid. Det är bara att gilla läget och mysa till det här hemma. Några tända ljus kan göra skillnad. Idag tänkte jag visa er det sista julkortet för iår, som en del redan vet så är julen inte min tid så det har blivit ovanligt många julkort från mig. Sedan visar jag ett födelsedagskort också för då blir det en övergång till mitt normala tillstånd :) Igår var maken och jag i Köpenhamn, vi hade en trevlig eftermiddag som vi avslutade med lite Tapas och vin. Ha en skön söndag.

lördag 12 november 2011

Bustomte

kan man nog kalla denna lille kille. Det är en freebee som jag än en gång hittade hos Carina. Det blev fint med mörkblått papper till det röda. Jag har tänkt att pyssla en del idag så vi får se hur dagen skrider fram. Pyjamasen är fortfarande på och jag tar inte av den än på ett par timmar :) Ser ni mig, randig pyjamas, vid pysselbordet och en kopp kaffe? MYS!

onsdag 2 november 2011

En förvånad tomte

som undrar hur han hamnade hos Gertrud. Jo, det är så att jag hittade jättesöta freebie hos Carina. Kolla in hos henne, där finns mycket fint. Jag tyckte att jag var ovanligt långt framme med julkorten med tanke på att jag brukar vänta till Lucia att komma igång. Men när jag tittade över min digra samling så har jag bara gjort 12 st !! Men jag tror att jag snart är färdig :) Dimman ligger tät över Skåne idag. Hoppas ni har bättre väder.