måndag 30 juli 2012

Hunden Bailey

är en Whippetvalp som jag har hälsat på idag. Han var såå söt och han hade en kompis där hemma och kompisen är en liten katt. Jag hade denna underbara Mo´s digitala stämpel i datorn så det var klart jag måste göra ett kort. Jag har köpt några Distress Marker pennor och jag tränar. Jag har för få nyanser men det känns som det skulle kunna bli lite bättre. Titta in hos Åsa , hon visar på ett utmärkt
sätt hur hon färglägger. Förra veckan var maken och jag i Italien och nu ska jag arbeta fram till September då jag tar ledigt igen. Jag trodde att vi kom hem till ett soligt SommarSverige men icke sa Nicke. Idag har det kommit två stora åskoväder :(

lördag 21 juli 2012

Ett tösakort

är alltid kul att göra. Speciellt när det är en 6-årig liten dam. Grattis på din dag Frida ♥♥♥ Sommarfärger och en fin digistämpel. Fint att blanda olika mönstrade papper men i samma färgskala. Jag har köpt några Distress Marker pennor som jag ska öva på, jag tycker att det blir så " platt " när jag färglägger med PM. Jag ska öva och se om jag kan bli lika duktig som Åsa, nää det kan jag inte. Åsa gör så fina kort och färglägger supersnyggt. Men i alla fall så blev kortet så här.
Gertrud

onsdag 18 juli 2012

Dopkort

är en ära att få göra. Idetta fallet är det en pojke som skall döpas. Vi bestämde att det inte skulle vara en nyfödd baby på kortet utan en lite större pojke. Då tyckte jag att denna stämpel var perfekt, så det blev ett blått kort. Med tanke på stämpeln så skrev jag ut en vers av Lasse Berghagens  "Teddybjörnen Fredriksson" som sitter på insidan. Kortet blev till belåtenhet och jag pustar ut för av någon anledning så är jag alltid nervös när jag gör till andra. Jag har tankar på att försöka mig på Mixed Media som jag har surrat om tidigare men har inte kommit loss ännu. Men det kommer bara jag får lite tid, om inte förr så är jag ledig hela September. Det är kanske så att sommaren kommer då!!!
Gertrud

fredag 13 juli 2012

Ibland går det fort

och det blir bra i alla fall. Jag gjorde detta kort i racerfart och vet ni, jag blev så nöjd :) Jag är så glad att jag har hittat lite stämplar för tonåringar och äldre. Kenny K:s digistämplar är perfekta.  Stort urval och kommer direkt i datorn, det gillar jag. Ska vi ta det där med vädret också, nä det hoppar vi över :(  Det är som det är. Men det är fredag och det känns super, så nu ska jag fixa lite mat och sen ska jag slappa. Det blir pyssel imorgon.
Gertrud

söndag 8 juli 2012

Sommarbröllop

den 25 Augusti. En beställning och jag känner inte brudparet. På något sätt är det mer nervöst med just bröllopskort. En ära förstås och det är en stor dag för de inblandade. Men så här blev kortet och jag hoppas det blir till belåtenhet, jag är supernöjd :)  Här i Skåne har vi sol, värme, dimma och  regn i en salig blandning. Ha det bra var du än befinner dig.
Gertrud