lördag 11 april 2009

Påskafton.Glad Påsk önskar jag er alla. Hoppas alla har lika fint väder som vi har i Skåne. Innan jag ska koka äggen vill jag visa er två kort, det ena är en repris på repris på .....och det andra är ett " bra att ha " kort. De går båda i bruna , rosa och lila toner. Det bruna pappret är Maja design och heter " kaffe på trappan " bara det låter väl mysigt. Ha en fortsatt skön helg, kram från Gertrud

4 kommentarer:

Lena sa...

Bra att ha kortet är så vackert med alla cirkelformer och 50 års kortet har du fått till jättebra. Så fina färger och detaljer,10+++++ poäng till dig. God fortsättning på påsken.

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Gjertrud och en riktig trevlig forsättning på påsken:) Tack snälla för att du hälsat på och för din kommentar hos mig blev glad att du tycker om mina alster:) Jag köpte mitt kaffe papper på mässan i Stockholm och jag är nästan säker på att det var hos www.scrapparazzi.se!
Ha en jättetrevlig dag och hälsningar från lilla pyssel Inger

Lilla Pyssel Inger sa...

Å förlåt mig!!! Jag glömde jo säga att jag tycker jättemycket om din kort som du visar här på din blogg:) MVH Lilla pyssel Inger

Cissi sa...

Fina kort som vanligt! Maja Design-papperna är så fina, jag gillar dem skarpt. Har köpt på mig ett gäng och jag vill nästan inte klippa i dem men man måste ju använda dem så nu har det blivit några kort och en canvas-tavla.
Ha det bra!