lördag 25 juli 2009

Semesterminne.


Jag blev sugen på att göra en LO. Och det är enklast att följa en skiss och det är kul också. Jag fastnade för DENNA.. Att jag kan flytta bilder i datorn , länka och göra andra tekniska manövrar är Lenas förtjänst. Hon är en sann vän, tack kompis. Bilden på LO är tagen 2007 när vi besökte ön Elba på en Toscanaresa. Det finns ett antal bilder när vi sitter på någon servering och dricker Cappuccino . Att sitta ute och titta på folk och lyssna fast att man inte förstår språket tycker jag är härligt. Men nu är jag hemma i Skåne och här förstår jag de flesta dialekterna. Jag önskar er alla en fortsatt skön sommar.

6 kommentarer:

Lena sa...

Åååh vad bra din LO blev. Du har använt så fina färger. Den är riktigt sommarläcker och en verklig prydnad till din blogg. Nu förväntar jag med att få se fler LO,s framöver. Du är en " hejare" på detta! Kram

monica sa...

Vad kul att du gillade min skiss! Kanonfin tolknin!!! Tack för de gulliga orden i min blogg *glad*

Ha en bra dag!
kram!

Anonym sa...

Åh, vilka underbara papper du har använt. Gillar även happiness-overlay:en. Önskar dig en trevlig lördagkväll. Kram /Hanna

Marie-Louise sa...

Grymt snygg LO! Riktig sommarkänsla. Jag gillar verkligen färgkombon och jag blir ju så sugen på att göra LO:s när jag ser alla fina alster här ute i cyberspace! Ha en fortsatt bra lördag. Kram till dig!

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilken fin Lo och vilka fina kort som fanns under här, tack för att du delar med dig:) TACK SNÄLLA för din kommentar och ditt besök hos mig verkligen snälla av dig:) Önskar dig en underbar dag, kramis från lilla pyssel Inger:)

Anonym sa...

Wow, vilken läcker layout! Gillar cirkelbården med de söta blommorna och pappret är jättefint! Snygg design!

Kram Susanne