torsdag 5 november 2009

Jag har gått

ifrån mina principer.Och det är att inte göra några julkort men jag har stämplar som jag gillar jättemycket. Och när jag målar dem med mina Promarker pennor så blir dom såå fina tycker jag. Jag har haft Promarkers liggande som jag inte tyckte om att måla med men när de nya färgerna kom så föll jag.Jag fick ett kuvert av Lene med jättefina motiv. Här kommer ett kort med ett av motiven, jättesöt stämpel.


Jag vill visa ett annat kort som jag har gjort. Det är en hÄngelstämpel som jag har fått av Lena. Så jag tror att det blir några fler julkort framöver, vem vet. Pyssla på mina vänner och var rädda om er.

13 kommentarer:

lk46 sa...

Åh Gertrud de är helt underbara! va kul att du kunde använda stämpeln. Jag gillar den jag också!
Hängekflicka är ju så söt. Visst är det kul med julkort i alla fall?!
Ha en skön dag imorgon!
Kram lene

Petra sa...

Jätte, jättefina julkort du gjort. Ja, det blir så ibland att man går ifrån sina principer. Jag har bestämt mej för att jag inte måste skicka bara hemmagjorda kort. Orkar inte med den pressen på mej själv. De kort jag gör ska vara roliga att göra och jag ska känna skaparglädje. Om det blir 2 eller 10kort får vi välan se. Det finns fina julkort att köpa också. Tycker jag läser hela tiden på bloggarna hur folk hetsar med julkorten för att man absolut måste göra sina egna. Det gör inte jag. Stressar med det menar jag.
Ha en skön kväll.
Kramar
Petra

Lena sa...

Åh, Gertrud så fina kort du har gjort. Lenes stämpel är verkligen jättesöt. Sedan har du fått till ett väldigt bra inlägg med. Lite svettningar ibland vad gör det, när man gör sådana framsteg! Ha det gott vännen hälsar en nyklippt Lena. Kramen

Petra sa...

Nu drar jag till huvudstaden över helgen och har nog ett och annat att berätta när jag kommer hem.
Önskar dej en skön helg.
Kram
Petra

Lena B E sa...

Åh vilka underbara julkort!! :)Jättesöta motiv har du använt också! Håller med dig, promarkers nya färger är verkligen fina, jag har köpt några av dem med, men har
inte så många än så länge. Dom är ju rätt så dyra. Men köper man några i taget så får man ihop ett gäng till slut. Ha det så bra. & Hoppas du får pyssla lite i helgen.
Ha en trevlig helg.
Kramar från Lena

Marie-Louise sa...

Hej! Bra att du gått ifrån några principer, för du gör ju sååå snygga grejer =) Allihop är toppen! Bamsekram, hoppas du har en bra helg!

Anonym sa...

Ååååh, så söta kort! Jag gör inte heller så mycket julkort, så du är inte ensam. Dessa var jättefina! Önskar dig en mysig lördagkväll!
Kram /Hanna

Articsisters sa...

Jag tänkte scrappa lite på eftermiddagen idag. Behöver lite inspiration så jag kommer igång med mina projekt. SÅ jag surfar runt och insuper form och färg.

Lisbet

Gunilla/Nilla sa...

Hallojsan Gertrud!
Allt väl hoppas jag?!
Du målar så fantastiskt fint med dina Promaker. Korten är ljuvligt fina. Jättefina färger och snygga detaljer.
Ha en skön kväll.
Kram/Gunilla

Erica sa...

Underbara kort du gjort. Super finaJätte fint färglagt och härliga motiv. Tur vi har Lena :)

Kram Erica

Lena B E sa...

Hoppas att du med hänger på i Sussies utmaning, du blir kanske ledig lite snart så du får tid för pyssel?!
Ha det så jättebra vännen.
Kramar från Lena

lk46 sa...

hej min vän!
Vill önska dig en jätte trevlig helg! Jag ska försöka pyssla lite mellan kramar och lek.
Vi hörs!
Kram Lene

Petra sa...

Tittar bara inom o önskar trevlig helg. Kommer lite post till dej nästa vecka.
Kramar
Petra