tisdag 20 juli 2010

Ingen vanlig tisdag.

Idag har det varit en bra dag, ibland är det bara så utan att man kan veta varför. Det har varit en bra dag på jobbet, hade ett trevligt uppdrag efter jobbet. OCH när jag kom hem så låg det ett brev till mej. Titta vad jag har fått av Lena BE, ett superfint kort. Jag blev så glad, tack Lena. Ser ni rosenkransen, den är ljuvlig. Du har gjort min dag.♥♥♥

6 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen! Är så glad att du haft en sådan fin dag och vad annat kan den bli när något så här fint väntar på en. Ja, Lena BE har fått kortet så somrigt och det har du med här på korten du visar... jätte-tuff kille i det andra inlägget och ja, Magnolia med vattenkannan är ju bara för söt!!!
Härligt du kommit iväg till Italien också... mm... låter ljuvligt bara det inte var för varmt!?!
Ville bara titta in till dig... gör det ibland fast jag inte skrivit något på slutet så ofta som förr. Vi har badat i sommar och jag är så lycklig för det och sedan går mesta tiden till lilla Smulan nu så länge tills vi vet hur det blir med henne. Hon verkar lite piggare i alla fall i mellanåt men det blir inte mycket tid till bloggen och att hälsa på. Tänker på dig ofta och hoppas så att du får en fortsatt bra kvä'll vecka och ha det så bra du bara kan i sommar!!!
Massor med sommar-kramar
Busan

Lena B E sa...

Hejsan vännen!
Vad roligt att du blev så glad för kortet. Det är så kul att glädja er vänner lite.
Kul att du fick ett trevligt uppdrag efter jobbet också!! :)
Hoppas du hade det bra i Italien!! :) Jag har också varit dit en gång för länge sen, det var redan på 70 talet, jag var i Riva del sol i norra Italien med min mamma och syster.
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Erica sa...

Förtsår att det är en bra dag. .

En underbar överaskning du hade med posten. Jätte fint

Har suttit här nu titta runt en stund. Vara längesedan jag var här men har hittat så mycket fint och vackert. Fått en riktig inspirations kcik :)

Sommar kramar Eriva

lk46 sa...

hej min vän!
Jätte fint kort du fått! Kul att få såna överraskningar!
Hoppas du har det bra och njutar av regnet idag!
kramizar från lene

Lena sa...

Hejsan Gertrud!
Vilken fin post du fick av Lena. Kortet är somrigt och vackert. Hoppas du har en bra helg. Vi har kommit hem nu och här både regnar det och blåser idag. Tapetserar du nu eller? Stor kram från Lena

Anonym sa...

Hejsan! Kul att höra att du haft en bra dag och att du fått sån fin post från Lena! Skönt att du har varit iväg på resa till Italien! Har varit i Italien för några år sen i 6 timmar då vi gjorde en dagsutflykt till Venedig från Porec i Kroatien, men där var det varmt vill jag lova och vackert.
Dina kort är riktigt somriga och så söta!

Hoppas du får en underbar dag imorrn och att solen lyser på dig!

Kram Susanne