torsdag 12 augusti 2010

Det var det jag sa.

Det mest avancerade jag klarar av när det gäller kortvikningar är stafflikort! Så nu blir det sådana när jag ska göra mej till :) Men jag har inte tappat tron helt på mej själv för i dagarna kommer med posten en Score Board och då mina vänner ska ni få se!! Jag har lovat Lena det första perfekta ramkortet och så får det bli. Fram till dess får ni hålla till godo med lite enklare kort. Jag skojar lite för saken är den att jag är nöjd med mina kort.

5 kommentarer:

Petra sa...

Men du ska verkligen vara nöjd, du gör så fina kort. Det här kortet är kanonfint. Ser att du sytt på symaskinen. Visst blir det väldigt fint, min står framme nästan för jämnan just nu. Och jag använder den bara till att sy på kort.
Kram o ha en härlig helg.
Petra

Lena sa...

Bräda kom, kom...för här är en som väntar och väntar på kort, ha,ha. Ditt kort är superfint och symaskinen har fått jobba med ser jag. Superläckert!
Tack för tipset om lådorna. Lite synd, vi har inte Maxi här. Ha det gott och njut av solen. Kram Lena

Busan sa...

Jaaa, du kan verkligen vara nöjd med dina kort!!! De är helt underbara och jag är så lycklig för kortet jag fick av dig - det hänger framme så jag kan se det och blir ofta påmind av det att försöka njuta av livet. För jag behöver allt bli påmind när jag är trött och grinig. Men sommaren har varit den bästa på så sätt att det är första sommaren som jag och gubben min försökt åka och bada och vara med varandra först och främst när jag är lite piggare en stund. :) Önskar vi tänkt på oss själva lite tidigare så kanske vardagen varit lite lättare för oss. Men man lär så länge man lever så än finns det ju hopp! ;)
Detta kortet du gjort är så fint - du får till papper och färger så väldigt mysigt. Har försökt lite själv men får inte till det så får njuta av dina kort istället. Och jag som inte ens provat stafli-kort... ja, jag har lite att prova på! :) Är så glad att du tycker om kortet jag gjorde till dig fast det är enkelt men jag är så rörig i huvudet att det bara blir så att jag gör vanliga kort och de går ju att variera en del så jag kör på med dem så länge. Ska bli jättekul att höra vad du tycker om en sådan vikbräda om jag förstod det rätt... har sett dem på youtube och de verkar jättebra! Hoppas du får många goa pysselstunder med den. *hjärta*
Ha en fortsatt trevlig sommar och hoppas du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med sommar-kramar
Busan

Lena B E sa...

Åh vilket jättefint kort, så läckert med sydda sömmar!! :)
Aha, så nu ska det bli fart på kortvikningarna med din nya Score Board, bäst du letar upp mycket beskrivningar nu då så du kan skrida till verket när den kommer. hi hi. Brädan är superbra så du har verkligen gjort ett kanonköp vännen!! :) Ha det så bra.
Kramar från Lena

Åsa/asamia sa...

Kortet är superfint! Kul med annorlunda vikning, själv snöar jag alltid in på vanligt vik på mitten ;0)