måndag 17 januari 2011

Jag har gjort en tavla.

Ja jag vet , det gör jag varje dag :) Men jag har scrappat en canvastavla och jag gillar det. Denna gång fick jag ett foto i min hand av en mina kolleger. Det är kul att försöka fånga personligheten och jag fick veta lite intressen. Det är ju inte svårt att räkna ut intressen för en ung, modern tjej. Det är mode och kläder som gäller. Sen blev jag inspirerad av denna duktiga tjej. Så jag har plockat upp en del från detta kort. Visst får man lifta när man tycker om något? Ha nu en fortsatt bra vecka, det är snart fredag igen.

16 kommentarer:

Lena sa...

Åhhhhhaaaa, vilken tavla Gertrud! Detta var det vackraste jag sett på länge, helt underbar! Så snyggt du har dekorerat och vilka snygga papper. Nu får du nog ställa upp som lärare i canvas du! Den som får den här, måste bli supernöjd. Ha det gott. Kram Lena

Petra sa...

Men kära nån så snygg tavla. Den är verkligen kanonsnygg. Anmäler mej också till kursen! Tjejen på kortet är också väldigt söt. Men självklart får man lifta, man får case:a också då kopierar och stjäl man allt, men det visste du så klart redan "copy and steal everything".
Ser fram emot din nästa tavla!
Kram

BellaMio sa...

Åh, men den är ju underbart!!! Önskar jag hade modet att ge mig på ett sånt här vackert projekt! Du har verkligen fått till detaljerna, gillar mycket!!

Å så klart är jag otroligt lycklig över att du har liftat mig!! TACK söta, det är en ära!!

Kram Kram

Camilla sa...

Helt underbar tavla, väldigt fina detaljer! Kul med något nytt, du är modig som ger dig på nya utmaningar! Super fin!!!!

LenA sa...

Helt fantastisk, såååå fin!
Full av beundran anmäler jag mig också till kursen!

Kram lena

Maria sa...

Den är helt underbar.
Gillar detaljerna och att du stämplat därpå.
Så skönt rostig nyckeln ser ut att vara.
Lager på lager, det gillar jag.
En klar favorit.
Stora Kramen
/Maria

Anonym sa...

Såååå vacker tavla du gjort!!! Så många vackra detaljer att vila ögonen på... det gjorde du bra!

Pernol sa...

vilken kanonsnygg tavla! Den har du lyckats jättebra med. Många fina detaljer har den också.

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla

Lilla pyssel Inger sa...

Å TAVLAN ÄR HELT UNDERBAR:) Så underbara färger och många fina detaljer som du fått med:) Helt fantastisk du är så himla DUKTIG:)

STORT TACK för dina ord hos mig vad snällt av dig och jag blev jätteglad:)

Önskar dig en toppen dag och vecka, kramar från lilla Inger:)

Lene sa...

ÅH Gertrud, den är otroligt vacker! helt fantastisk, jag älskar sättet du satt blommorna!
Jag tror att vem som helt blir glad om man lifter, det är ju ett bevis på att det man gjort är snyggt!
Ha en bra dag min vän!
Kram lene

Lisan sa...

Tjusig tavla! Ajg har aldrig vågar mig på tavlorna, va det inte svårt. Din är ju super fin. Nu smälter snön bort hos oss, skönt eller hur! Jag blir lite ledsen bara att jag inte hann ut då när vi hade som mest o när snön vräkte ner..då låg jag. Brukar annars gå ut en runda och mysa då och sen gå in och dricka lite varm oboj och känna det som jag vore 10 år igen..tokigt va? ha det så bra, kramis från Lisan

Åsa sa...

Vad snyggt det blev!!!! WOW!!! Så bra du har lyckats, du är så duktig!!!!
Själv har jag gjort en canvas tavla men mycket enklare sedan vår lilla katt gick bort med foto på henne... men den är så enormt enkel att jag får se om jag visar den på den privata bloggen sen bara... Du har fått alla detaljer att passa så fint ihop och du har lagt så mycket arbete på den... helt enormt!!!!
Tack snälla för alla värmande kommentarer fast jag är så dålig på att hälsa på... jag tror hela tiden att nu så lossnar det och så ska jag få mer tid och ork över men jag får nog börja acceptera att det blir när det blir och att ni finns kvar än om jag inte hinner/orkar vara så aktiv som jag önskar och vill. Det går ju ändå... och det är ju kul när det blir ändå. Var så kul att vara med i utmaningen än om jag inte vunnit - gillade skissen så och kändes som jag vunnit redan av den goa pysselstunden och ja, det gröna kändes så fräscht nu när vi bara längtar så efter våren! :)
Hoppas du får en mysig pysselstund snart igen och att du har det så bra du bara kan idag!!!
Massor med kramar
Busan

Lilla pyssel Inger sa...

STORT TACK för besöket och din kommentar hos mig så gulligt av dig och det uppskattas jättemycket:)
Ha en toppen dag och var rädd om dig du med:)

Kramar från lilla Inger:)

Åsa sa...

Tittar in för att önska dig en trevlig helg! Hoppas du får mycket sol och någon mysig pysselstund! Tänk att vi är ännu en vecka närmare våren nu!!! :)
Ha det så bra du bara kan!!!
Massor med kramar
Busan

Åsa/asamia sa...

Du får till det så fint, även denna gång! En underbar tavla!

Lene sa...

Vill önska dig en trevlig helg!
Kram lene