fredag 8 april 2011

Jag har liftat !

Idag såg jag en fantastisk LO som Lena hade gjort. Så jag kort o gott liftade denna LO. Så jag letade bland gammla foton och fann detta blekta foto av mig när jag var liten :) Jag har gjort efter denna skiss hos Lisa Olsi. En jättefin skiss. Jag gjorde denna tavla ( 20x20 cm ) till min mamma och hon tycker om att minnas tillbaka. Så i eftermiddag har hon o jag fikat och pratat minnen. Så det blev nytta med nöje :) Ha en skön helg och var rädda om er.

22 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan!
Tänk att jag kunde inspirera dig, vilken ära! Din LO är så fin och du har satt dit ett underbart fotografi.Lika söt då som nu! Det är så härligt att få vara lite nostagisk ibland. Ha en bra helg du med och hoppas det kan bli lite fika ute på altanen för er. Kram Lena

onkis sa...

Vilken fin LO.
Va roligt att du ville vara med på vår utmaning.
Ha en trevlig kväll.

Unknown sa...

Jätte fint !!
Lycka till.
Kram Elin

Lena B E sa...

OJ så fint, vilken jättejättefin LO du har gjort!! :)
Nu blev jag också sugen på att lifta Lena och dig, jag måste leta fram något gammalt foto på mig själv jag också, får väl gräva djuuupt i lådorna. hihi ;)
Ja visst är det tur att vi har LenaJ, vad skulle vi göra utan henne?! Hon är en riktig pärla. :)
Tack för dina snälla ord om min bok. Ha en underbar helg vännen!
Kramar från Lena

Lätta och Goda recept sa...

Den var jättefin. Härligt romantisk i rosa. Snygga hörn du har gjort.

Om du visste vad den kommentaren du gav gjorde mig glad <3

Fortsatt trevlig helg!
KRAM Susanne

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och trevlig lördag´s kväll på dig Gertrud:)
Du är jätteduktig precis som Lena att få till det:) Å med Lena som inspiration källa så kan det inte bli annat en ett toppen resultat eller hur:) RIKTIG SNYGGT BLEV DET OCH JAG GILLAR MASSOR:)
Lycka till:)
TUSEN TACK snälla du för trevlig ord hos mig, det uppskattas jättemycket:)
Kramar från Lilla Inger:)

Pernol sa...

Ååååh vilken jättesnygg LO! Färgerna passar så bra till kortet. Många fina detaljer att lägga ögonen på.

Ha det bäst!
kramis Pernilla

Åsa sa...

WOW vilken helt underbar lo... och rooosa... Så söt du är här också... ja, allt är såä ljuvligt och jag blir så sugen på att prova göra en egen första lo igen... ja, det blir nog tid till det någongång... :) Just nu är det inredning, sortering och jösses med grejer man samlar på sig... är därför så glad jag är så pigg att jag orkar med än så vi får gjort så mycket som möjligt... men sen... då ska jag allt titta in till dig igen och då är det liftvarning på denna LO... ;)
Hoppas du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med kramar
Busan

Lene sa...

Hej Gertrud!
Så läcker LO du gjort! Liftat eller inte, den är kanonsnygg!
Du har med så fina detaljer!
Ha en skön arbetsvecka vännen!
Kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Tusen tack Gertrud för besöket och din trevliga kommentar hos mig:) Blev jätteglad och uppskattar det mycket:)Jag älskar att göra dessa bokboxar tröttnar aldrig på att göra dom:) Det är också perfekta presenter att ge bort det blir både kort och present i en helt kanon tycker jag:)
I dag har det varit en kanon dag riktig vår dag med strålande sol och riktigt värmt och skönt helt UNDERBART:)Det har varit en lång och hård vinter så det är tacksamt att det nu är vår:)
Önskar dig en jättetrevlig måndagskväll och vecka som kommer:) Kramar från Lilla Inger:)

Camilla sa...

Hej Gertrud! Super fint! Kul att se ett kort på dig som liten. Kul att prata gammla minnen. Det är fullt upp på jobb, hela automationen är nerplockad, så nu kör vi manuellt i tre veckor innan vi går över till cobas. Ha det bra. Kram Camilla

Annacarin sa...

Hej Gertrud!
Vad söt du var som liten... får ju tro de andra om att du är lika söt nu! Jag har ju inget att jämföra med... hi hi
Lo'n är kanonfin, härliga detaljer du fått med i gammal stil -passar ju så bra! Förstår att din mamma blev glad när hon fick den!
Tänk vad glad hon kommer vara varje gång hon slänger ett öga på den, så fin, gjord av dig och dessutom ett kort på dig som barn... kanske får henne att komma på fler minnen från förr.
Det är fantastiskt det där... när vi sitter i familjen och pratar, då ploppar det upp minnen allteftersom någon annan för sina egna på tal... ROLIGT!
Kul att jag äntligen fått lite mer tid att komma ut hit i cyberspace och kan kolla in läget igen, tiden har varit snål på mitt pysseltidskonto!
Ha det så gott, Gertrud!
Kram, Annacarin

Margareta sa...

En så jättefin tavla! Jag förstår att dim mamma blev glad. Det är härligt att minnas sina barns barndom när de blivit vuxna! Och härligt att ha god kontakt med föräldrar och med barn....

Margareta sa...

En så jättefin tavla! Jag förstår att dim mamma blev glad. Det är härligt att minnas sina barns barndom när de blivit vuxna! Och härligt att ha god kontakt med föräldrar och med barn....

Margareta sa...

En så jättefin tavla! Jag förstår att dim mamma blev glad. Det är härligt att minnas sina barns barndom när de blivit vuxna! Och härligt att ha god kontakt med föräldrar och med barn....

Distressed Desserts sa...

Jättefin LO.
Så sött med ramen runt kortet. Kul att förena nytta med nöje.
/Mraia

Lilla Pyssel Inger sa...

Tittar in och vill önska dig en jättetrevlig lördag och helg:)
Ha det bäst och kramar från Lilla Inger:)

Lena B E sa...

Denna layout är helt underbar vännen, och du är såå söt och fin på fotot!! :) En jättefin klänning hade du också.
Tittar in som hastigast för att önska dig en riktigt trevlig och glad påsk, hoppas vi får fint och soligt väder hela helgen! :)
Ha det så bra och var rädd om dig.
Många kramar från Lena

Åsa sa...

Hej vännen!
Tittar bara in till dig för att se om du lagt ut något nytt men ser att du varit upptagen med annat också precis som mig... en klar fördel är då att man blir bara mer sugen till sen och det blir ÄNNU roligare - eller hur!? Hoppas du har det så bra du bara kan och du har väll oljat kvasten... vi sess väll på blåkulla!? ;)
Massor med kramar
Busan

Pernol sa...

Jag ville titta in och önska dig en riktigt go och Glad Påsk!

Ha det bra!
kramis Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Gertrud:)
Ville önska dig ett STORT GRATTIS till din vinst i "Maja Design Fika" tävlingen. Lena var så himla snäll och mailade din adress till mig så Mita AltheasMix ska ha sent en hemlig vinst till dig:) STORT GRATTIS och tack snälla för att du ville vara med och tävla:)

Önskar dig också en jättetrevlig och GLAD PÅSK:)

Ha det bäst och massor med kramar från Lilla Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej igen på dig Gertrud:)
Välkommen hem och hoppas att du har haft en mycket trevlig resa:)
Tyckte det var jättetrevligt att du van och din vinst bör dyka upp i din brevlåda straxt efter påsken:)
Önskar dig en jättetrevlig fortsättning på påsken och ha det bäst:)
Massor med kramar från Lilla Inger:)