lördag 7 maj 2011

Har liftat mig själv.

Ja, ibland kan det bli så. Jag hade gjort ett kort till namngivning som jag tyckte blev så gulligt. Fick förfrågan om jag kunde göra ett till och då med kort varsel. Så det var enkelt att göra ett till i repris :) Jag har ingen stämpel till babykort men dessa stämplar fungerar i min värld. Vad tycker ni, ska det vara babystämplar? Idag lördag är det långkok som gäller, lite städ och gå en runda innan jag passerar min ICA-affär på hemvägen.Maken kommer hem vid 17-tiden och då äter vi kalops, gott!Jag önskar er en skön helg.

9 kommentarer:

Petra sa...

Jättesöta kort Gertrud. Dessa söta stämplar passar till allt i min värld också. Stor som liten. Det är tur att man kan lifta sej själv ibland, det spar en hel del tid. Ha en skön helg.
Kram

Lena sa...

Hej på dig!
Dina kort är hur söta som helst. Jag tycker att det passar bra med dessa stämplar. Vilket fint papper du har använt på korten och fina dekosar har du hittat. Bra att kunna lifta sig själv när man är nöjd. Ha en solig dag. Kram Lena

Pyssel och Kort sa...

Jätte fina kort,
stämplarna passar jätte bra till barn kort.
Kram Elin

Maria sa...

Hej Getrud.
Jag tycker att de här korten är så fina som det är.
Så om du frågar mig så behöver det absolut inte vara babystämpel på namngivningskort. Det syns att det är till en liten tjej.
Hoppas din helg varit bra och att maten smakade!
Jag har varit ute mycke och faktiskt planterat ett träd idag.
Kram
/Maria

lk46 sa...

hej Gertrud!
Jättefina kort, söta stämplar! Du har använd ett väldigt snyggt papper och jag gillar dina fina dekorationer!
Ha en bra dag!
Kram lene

Lisan sa...

Håller med dom andre att stämplarna fungerar jätte bra. Super söta kort. Mmmm så gott med kallops, måste jag göra i nästa vecka. Vi ska ha sjömansbiff idag, det är också gott. Ha det så bra i solen.Kramis från Lisan

Pernol sa...

Åååh så gulliga kort! De motiven passar jättebra till babykort. Det lät gott med kalops. Det är länge sen jag gjorde den maträtten.

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla

Annacarin sa...

Mmm, vad gott! Jag älskar kalops! Det var riktigt länge sedan jag åt.
Korten är fantastiskt söta och jag tycker inte att man måste ha babymotiv. Dina motiv passar ju jätte bra! Visst är det mycket lättare att göra kort när man kan göra dem lite ''bredvid'' varandra så att säga, det gör jag ibland. Det är ju inte samma personer som ska få korten!
Ha det gott Gertrud!
Kram Annacarin

Lisan sa...

Sol idag med, underbart eller hur. Visst vi behöver lite regn men det kommer tids nog. Jag vet inte ännu om jag ska till pysseltagen den 3-4 juni. Tror nog jag hamnar där. Meddelar dig vilket sen. har anmält mig till nästa träff i Fleninge som kommer vara 2 juli (tror ja det va) Förra träffen va jätte skoj trots att jag inte kände någon. Ha det så bra, kramis från Lisan