måndag 18 juli 2011

Spindelmannen.

Jag måste erkänna att jag inte är så bekant med denna man. Men önskemålet var ett kort med denne figur. Jag fick titta runt och jag tog en digistämpel som jag fick förvandla till något liknande. Beställaren blev nöjd så då är jag också nöjd. Annars pysslas det inte mycket här, jag arbetar ganska mycket så jag orkar inte. Men det lugnar ner sig till hösten och då kommer inspirationen. Ha det gott ute i sommarSverige.

6 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan!
Vilket tufft killkort du har gjort. Härligt färgglatt, så jag förstår det blev en nöjd beställare. Här är det också dåligt med pysslandet. Men vi kommer nog igen framåt. Det brukar bli så. Ha det bäst. Kram Lena

Busans Pysselblogg sa...

Hej igen!
Är dåligt med pysslandet här med men blir så inspirerad när jag ser ditt kort... det ser ut som du haft riktigt roligt när du gjorde det! :) Och det blev ju riktigt coolt!
Att vädret inte är så bra så jag äntligen blivit färdig att hälsa på är toppen... fast skulle vara gott om sommaren kom en liten stund till... till hösten får vi nog mycket tid att pyssla! ♥
Massor med kramar
Busan

lk46 sa...

Härligt killkort!
Kram lene

Margareta sa...

Åh så coolt! Passar så bra till en liten kille.
Jobba inte ihjäl dig! Hoppas du får lite chans att njuta av sommaren också! Ha det gott! Kram!

Annacarin sa...

Vilket tufft kort! Skit snyggt om man får säga så... ler...?!
Bröllopskortet du gjort i inlägget innan är LJUVLIGT!! Förstår att alla dina rosor gick sin väg med det kortet, det var ju alldeles tjockt med sköna rosor!! :)
Hoppas att du har det bra i sommaren, det går så fort! Min semester är snart slut och min mellersta dotter har räknat ut att det inte är så värst många veckor kvar till skolstart... man får passa på att njuta nu!
Just nu njuter jag av att få lite tid över till att kolla runt hos mina vänner -på deras bloggar!
Ha det bäst!
Kram Annacarin

Lisa-olsi sa...

Ett tufft och fint kort.
Ha det gott!