onsdag 10 augusti 2011

I god tid

inför hösten. Jag vill ju ha mer sommar men idag tvivlade jag när jag vaknade.Storm, regn och plötsligt fick jag höstkänslor. Jag har köpt en begagnad stämpel på forumet, en Halloween-Tilda. Inte för att jag gör några mängder med kort till just denna helg, men ni vet hur det är... Man hittar en söt stämpel och genast sätter "ha-begäret" in och då tänker jag att den stämpeln kommer säkert till användning :) Men ETT kort har jag gjort med denna söta Tilda med en läskig spindel. Färger som inte jag brukar ha framme så det var extra roligt. Så mina vänner, bli nu inte rädda när ni ser detta spöklika kort :))

17 kommentarer:

Lena sa...

Huuuuva...tänk att en så söt och glad Tilda kan skrämma en så, ha,ha. Vilket häftigt kort du har gjort. Visst är det roligt att färglägga med andra färger, än de som man oftast använder. Gertrud hörnen pryder sin plats ser jag!
Vad fint du har gjort det i bloggen. Varmt och ombonat hos dig nu. Kram Lena

Margareta sa...

Åh huuu!
Tur att vi har så mänga spindlar i vår stuga. Jag är ganska van med andra ord - men ett snyggt kort blev det!!

Unknown sa...

Snyggt kort,
men hon ser inte så skrämmande ut(hihi)
Kram Elin

Lene sa...

Så häftigt kort, visst är det kul med dessa starka och annorlunda färger!
Kram lene

Annacarin sa...

Häftigt!
Ha ha ha, så söt hon är. Kortet är jätte fint, tur att spindeln är på avstånd :) de är faktiskt lite läskiga...! Snygga färger och jag håller med dig, visst har hösten gjort sitt första steg in i sommaren!
Det är kyliga vindar och man har fått ta på sig lite andra kläder än shorts och t-shirt som man kunnat ha så länge. Här har det regnat rediga sky fall och det har legat på 10 grader på morgnarna när man går till jobbet!! Huu va kallt!
Ha en skön dag Gertrud!
Kram Annacarin

Pernol sa...

Jättehärligt spökkort! Sött motiv och fina dekorationer.

Ha en trevlig helg!
kramis Pernilla

Nina sa...

Det är svårt att bli rädd för Tilda hon är alltid så söt.Fint kort du har gjor i härliga höst färger. Trevlig helg. Kram Nina

Kimsan sa...

Härligt kort!
Trevlig helg!

Åsa sa...

Näää, vad söt hon är och så riktigt Halloweenigt du fått kortet! Och ändå med din egen stil som jag tycker är så snygg. Lite rädd blev jag nog ändå allt... än om det nog mer var häxan än spindeln, tycker de är lite söta de där på något sätt... *rodnar*
Och jodå, habegäret känner jag inte så när jag såg Lena BE skulle göra 100 alster innan hon köper något onödigt så hänger jag på... efter möbelinköp så är det lika bra och det lär ju inte bli någon vana, aldrig jag kommer göra om så här igen, nu får det vara livet ut... hi hi... ja, vissa saker blir vi väll tvungna att skaffa som soffa och sängar men i övrigt har jag gärna det så här nu. Känns som en lyx att kunna känna så efter alla år när jag inte trivts! :)
Så snygg bloggen blivit också... ja, ursnygg innan men finns ju så många utseenden och du har hittat ännu en som är ursnygg och med lite höstfärger.
Hoppas du har det så bra du bara kan och får en trevlig helg!
Massor med kramar till dig!
Åsa/Busan

Camilla sa...

Hej!
Här är det också höst, vet inte när jag såg solen senast, trist! Jag har semester nu, sen ska dottern skolas in på dagis. Vi har kommit en bit med maskinerna men det är tyvärr mycket strul fortfarande.... Så jag önskar er lycka till.... Ha det bra. Kram Camilla

Camilla sa...

Det är alltid bra att ha några kort på lager, det går alltid åt. Tycker att flickan är söt trots att kortet ska vara lite läskigt. Kul med olika tema på korten du gör.

Lätta och Goda recept sa...

Hmmm, det där begäret känner jag igen.
Kortet är jättefint gjort.

Kanske inte ska locka dig...
Men om du går in här;
http://susannesbloppis.blogspot.com/
så hittar du många stämplar till salu.

Vill tacka dig så jättemycket för din goa härliga kommentar i min receptblogg :-)

Kram o ha en bra vecka

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Gertrud:)

Det är alltid bra att vara ute i god tid och ha kort på läger till alla tillfällen:)

Ett mycket härligt Halloween kort och jag blir inte rädd, tänka sig jag tycker det var gulligt:)

Jag har haft helt underbara dagar med mina nära och kära ifrån Norge:) Har helt å hållit prioriterat dom, vet jo inte när vi ses och träffas igen nästa gång!

Har fått många underbara bilder som jag kan titta på och även minnen. Har haft det helt toppen med lilltjejen och resten av familjen:) Det har varit super mysigt och jag har njutet i fulla drag

Hoppas allt är bra med dig och att du har det bra:)

Nu ska jag titta runt här på allt det underbara du har lagt ut under tiden som jag har varit borta och njuta av allt ögongodis som du bjuder på:)

Ha det bäst och massor med kramar från Lilla Inger :)

Lisan sa...

Ååhh så söt liten halloween stämpel. Fint kort! Tyvärr kan jag nog inte åka till Pysseltagen nu heller. Önskar hon hade det i oktober istället. Är mest troligt bortrest den helgen.Men hör av mig omdet blir någon ädring. Ha en go helg i höst o rusk. Kramis från Lisan

Åsa sa...

Hej Gertrud-vännen!
Tittar in för att önska dig en trevlig helg! Hoppas du kan njuta lite av sensommaren i helgen och att ni får fint väder. ♥
Blir så sugen på att göra ett Halloween kort när jag tittar in till dig och ser detta du gjort, det är så snyggt! Har ju faktiskt material till ett så när jag gjort klart det kort jag håller på med kanske jag kan få tummarna loss... :)
Ha det så bra du bara kan!!!
Massor med kramar till dig!
Åsa/Busan

Maria sa...

Hej Cybervännen;)

Du har verkligen varit flitig. Jag ska gå igenom din blogg under helgen. Jag hoppas på mycket bloggsurfartid. Så söt hon är Tilda, hon skräms inte särskilt mycke ens med den söta spindeln i handen.
Jag hoppas din sommar varit bra .
Jag ser nu fram emot en spännande och färgsprakande höst. Gärna med bra väder så man kan promenera lite.
Jag har haft en lång bloggsemester och haft lite dåligt samvete under tiden då jag i ett mejl till dig tidigare i sommras lovat en sak!
Men jag har inte glömt dig.
Näe nu ska jag ta tag i dagen. Vi ses.
Önskar dig en underbar helg.
Kram
/M

Lilla Pyssel Inger sa...

Vi är verkligen super nöjda med det nya ute rummet:) Vi har ätet middag där värdena dag sedan det blev klart:) Längtar också till att det blir mörkare för det är så trevligt när alla lyktorna lyser upp och är tända:)
Å jag lovar vi njuter i fulla drag:)

Kul att du gillade mitt pyssel jag hade gjort till vårt nya uterum:) Det är så trevligt att testa på lite annat också i bland:)

Önskar dig en toppen fredag och helg:)

Ha det bäst och massor med kramar från Lilla Inger :)