söndag 27 november 2011

Söndag.

Hej alla vänner, har ni pyntat i era fönster? Regnet det vräker ner och stormen Berit svingar med sina långa armar. Gott att sitta här med en kopp kaffe och ha det bra. Mitt förhållande till julen är noll, kan nästan säga att det är ett spöke. Det är absolut inget som har med min barndom att göra utan något som har växt fram i vuxen ålder. Det bara är så och det stör mig egentligen inte alls. Så jag tänkte visa er vårt pyntade " antijulfönster ".

Jag tänker att allt är perfekt om alla kan göra som de själva vill och trivs med. Men jag har gjort ett kort och det är ju det ni vill se och inte läsa om mitt förhållande till julen. En söt Magnoliastämpel som passar året om. Kram till er alla och ha en skön söndag.♥♥♥

7 kommentarer:

Lena sa...

Vilket vackert kort du har gjort i underbara färger. Snyggt med tagset i sidan och den stämpeln är så söt. Ni har ett mysigt köksfönster tycker jag. Gillar myset vid jul. Annars så bryr jag inte mig så mycket heller. Det är tur att man får göra som man vill! Vilket väder, stormar och regnar. Som gjort för pyssel. Ha det så gott kompis. Kram Lena

Camilla sa...

Hej Gertrud! Här är hela huset pyntat, men jag är lite besviken för jag kan inte hitta mina julgardiner. Det är katastrof! Ska jag brhöva åka och köpa tyg och sy nya, eller ska jag leta igenom alla lådor i källaren??? Stormen verkar inte ge med sig, jag var ute och jagade rätt på vår soptunna längst nere på gatan, trodde aldrig jag skulle kunna få hem den!!! Super fint kort, söt tjej! Trevlig första advent och ta hand om dig! Kram Camilla

Åsa/asamia sa...

Du har gjort en jättefint kort igen, finns alltid nåt nytt fint att kika på här inne hos dig.
Jag har ställt fram ljusstakarna i fönstren, lilla adventsgranen i hallen och satt fram ett par tomtar...men julgardinerna får nog vänta ett tag till. Jag är inte heller så julsugen....men det brukar ge sig när det närmar sig och barnen vill ju ha julstämning.
Ha en fin dag, hoppas stormen bedarrar snart.

Pernol sa...

vilket vackert kort i härliga färger! Många fina detaljer att titta på.

När man är vuxen blir inte julen som när man var barn. Vi brukar ha en mysig familjestund tillsammans utan måsten.

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla

Busans Pysselblogg sa...

Hej goa vännen! Vet inte hur jag ska kunna tacka dig för helt underbart kort och presentkort.... är så överväldigad att jag blir nästan mållös... men bara nästan. :) Har blivit så firad och trodde ALDRIG det skulle bli så här! Det har varit helt underbart och så roligt att jag inte vet när jag hade det så här bra tidigare. :D
Kortet du gjorde till mig är så sagolikt... tycker så mycket om alla detaljerna och färgläggning och hjärtat med glitter är pricken över i. Du är så duktig! Och det har du varit här med på detta kort du gjort nu... du får till det så snyggt och jag måste bara sätta mig och njuta mer av det och annat du gjort sedan jag tittade in sist snart igen. Blir så glad av det! :)

Tusen tusen tack snälla goa vännen för allt!!! ♥♥♥♥♥
Ditt julfönster är riktigt fint - gardinerna räcker så länge med den vackra lampan. Här kör vi en light variant av jul i år med mindre pynt, ja, det är det som är tanken men vart det slutar vet man ju aldrig om jag får julstämning... *rodnar* Har varit anti-jul hela året och det är så ovant för mig men är så skönt att det finns fler för annars hade jag nog känt mig väldigt utanför i år.
Hoppas så stormen dragit förbi hos er och att du får en mysig pysselstund snart igen!
Massor med kramar till dig vännen! ♥♥♥♥♥
Åsa

Distressed Desserts sa...

Lite juligt blev det iallafall tycker jag.
Rödrutiga gardiner hör lite julen till.
I år är grått min favvofärg och mitt fönster blev riktigt fint i år. Ingen adventstake eller något i rött.
Silvergråa gardiner med spets som omtag och liten snygg toffs med snygga pärlor i och en silvergrå konformad lampa och vita julstjärnor. Inte så värst juligt men fint.

lk46 sa...

Hej Gertrud!
Jättefint kort, gillar hur du satt tagen!
Ja du julen, jag gillar den väl i och för sig, men tycker det är för mycket hysteri kring den. Älskar alla ljus och att träffa familjen vid jul är väl det som är bäst!
Ha en bra dag!
Kram lene