måndag 26 mars 2012

En utmaning

kom från en pysselvän. Det var Lene som ville få lite fart på pysslandet. Så hon utmanade mig och Lena att göra ett kort med en hÄngelstämpel. Vi fick en skiss att gå efter och det fick inte vara några rosor på kortet. Jag valde att inte använda några blommor alls och det är mycket ovanligt för mig. Det var kul att göra kortet och här kommer mitt bidrag.

7 kommentarer:

lk46 sa...

Hej Gertrud!
Det är ju alldeles underbart, den där hängla är supersöt! Så kul att du gjorde det utan blommor, det blev så snyggt med de fina hörn. Färgerna är jättefina!
Ha en skön dag imorgon, jag hoppas att min rygg håller, alltid svårt när jag sitter i en bil så länge och sen går mycket!
Kram lene

Majsan sa...

ÅÅh så gulligt kort, hÄngelstämpeln är bara för söt;), härliga färger på kortet, superfint :)

KRAM MAJSAN

Lena sa...

Hejsan Gertrud!
Du är då lyckats få till ett så fint kort. Att inte använda blommor är en utmaning i sig. Söt stämpel och fint med rundeln.Dina hörn är pricken över i. Tack för din utmaning. Kram Lena

Åsa/asamia sa...

Vad kul att få en utmaning! Ditt kort blev superfint, även utan rosor eller blommor.
Hoppas du får en fin vecka.

Busans Pysselblogg sa...

Äntligen tittar jag in till dig och lämnar en hälsning! Har varit fast i påsk-pysslet och inte mycket annat har blivit gjort sista tiden. Men nu är de på lådan och jag är öppen för nya idéer! Och vad passar då bättre än en efterlängtad bloggrunda! :)
Både detta kort som är helt helt underbart utan blommor och LO:n här nere har du lyckats så bra med. Kortet därunder är också helt otroligt och du får alltid till en så fin härlig känsla i dina kort. Och så milda härliga färger... ♥
Hoppas så du snart får en mysig pysselstund igen och att du har det så bra du bara kan! Här har vädret varit fint sista dagarna och jag har till och med kunnat vara med på ett kalas! Kors i taket för att vara mig! :)
Ha det så bra du bara kan så länge!
Massor med kramar
Åsa

Pernol sa...

Jättegulligt kort! Fina färger och fint färglagt. Va kul ni har som är med i utmaningen. :)

Ha det gott! kramis Pernilla

Iffa ...... sa...

Jättesött kort!! Mycket gullig stämpel och fint hur du satt spetsen bakom.
Kram Iffa