onsdag 18 juli 2012

Dopkort

är en ära att få göra. Idetta fallet är det en pojke som skall döpas. Vi bestämde att det inte skulle vara en nyfödd baby på kortet utan en lite större pojke. Då tyckte jag att denna stämpel var perfekt, så det blev ett blått kort. Med tanke på stämpeln så skrev jag ut en vers av Lasse Berghagens  "Teddybjörnen Fredriksson" som sitter på insidan. Kortet blev till belåtenhet och jag pustar ut för av någon anledning så är jag alltid nervös när jag gör till andra. Jag har tankar på att försöka mig på Mixed Media som jag har surrat om tidigare men har inte kommit loss ännu. Men det kommer bara jag får lite tid, om inte förr så är jag ledig hela September. Det är kanske så att sommaren kommer då!!!
Gertrud

4 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Så gulligt med den stämpeln till ett dopkort, perfekt!
Jättefint blev kortet, så där alldeles lagom gullig och fint på en gång, underbara papper och fin ton genom hela kortet.

Kram Iffa

scrapparewa sa...

Vilket superfint dopkort du har gjort! Stämplen är sååå söt! Har kikat runt lite här hos dig... massa fina kort!!!
Håller med dig, jag är också alltid lite nervös när jag gör kort på beställning. Man vill ju att det ska bli bra, helst lite mer än bara bra!
Tack för titten hos mig och snälla ord!
"Ses snart igen!" Kram!

Margareta sa...

Jättesött dopkort med en såå gullig stämpel! Den gillade jag verkligen!
Ha det gott! Kram!!

Majsan sa...

Hejsan vännen,
ÅHH vilket ljuvligt kort, stämpeln är ju helt underbart söt, så fint med hörnen på motivet och så lilla nallecharmsen, supervackert kort :)

HA DET SÅ GOTT!!

KRAMAR MAJSAN