lördag 11 augusti 2012

Jag blir inspirerad

av mina duktiga bloggvänner. Och det är väl så det ska vara, eller hur? Förra veckan var det Majsan som inspirerade mig till ett bröllopskort och idag är det Åsa som fick igång mig när jag såg hennes kort idag . Åsa visade ett härligt kort i rosa o rött och jag gillar ju färger så jag satte fart. Idag är en sådan dag då solen skiner, ledig från alla tider och måsten och bara känner sig glad. Och att då toppa denna känsla med ett kort, det är oslagbart i min värld. Ha det gott.♥♥♥
Gertrud

6 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Fint kort och söt stämpel!!
Visst är det så att vi inspireras av varandra, det är så kul tycker jag!!
Kram Iffa

Margareta sa...

Ojojoj så mycket fint det dykt upp här medan jag slöat i den sommarvärme vi till sist fick!!
Många olika jätteläckra alster visar du här nedan - cykelkortet är helt underbart, brudparet ljuvligt och dagens kort gör mig såå glad - men - kanske det kort jag kommer minnas längst är det med "hela högen djur" - så rolig stämpel (vill ha!!!) och så snyggt kort!!!
Hoppas du har en trevlig helg!
Kram!!

Majsan sa...

MEN WOOW såå ljuvligt kort, så snyggt du har färglagt motivet och så fint med staketet och lyktan, ja jisses allt är ju såå supersnyggt :)


HA DET SÅÅ GOTT GOA VÄN!!

KRAM MAJSAN

Åsa/asamia sa...

Ååååå vad glad jag blev att du blev inspirerad när du kikade in i min blogg, det är ju det som är meningen med bloggandet....att nån blir inspirerad att skapa själv.
Ditt kort är sååå fint och du använder så fina dekorationer.
Kram på dig
♥ ♥ ♥

Lena sa...

Helt underbart färgglatt kort du har gjort. Snyggt med staketet och lyktan.Ja du, det är då för väl att man hittar inspiration bland bloggarna, härligt! Ha en fortsatt bra dag. Kram Lena

Fina Fröken Söt sa...

Ja visst är det så att om inspirationen sinar så kan man bara kika runt bland alla fina bloggar! :) Visst piggar det upp med färgglada kort? Det tycker jag! :)