lördag 5 december 2009

Nu kör vi

en kavalkad på lite julkort. Jag har inte gjort något inlägg på ett tag pga. jobb och datastrul. Men jag har inte legat på latsidan när det gäller pyssel. Detta är min avkoppling när jag har mycket runt mej. När jag la in mina kort i datorn så konstaterade jag att visst har man sin egen stil. Men det kom vi ju fram till att det var charmen, eller? Ha en skön 2:a advent.
15 kommentarer:

Busan sa...

Så mysiga julkort du gjort och fina är de också - härliga färger och jaaa, visst är det charmen när man hittar en egen stil!!! :) Stämplar och allt är så fint och juligt så inte kan man få annat än julstämning när man tittar på dina fina kort!!!!
Hoppas du har det så bra du bara kan och att du i alla fall får en liten mysig pysselstund mitt i alltihopa!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Lena sa...

Åh, vad kort du har gjort. Legat på latsidan har du verkligen inte gjort. Jag tycker du är en mästare på att sätta ihop olika papper så att det blir så vackert. Enormt fina upplägg på dina kort,superfina. Ha en fortsatt bra helg. Kram Lena

Lena B E sa...

Åååh så superfina och mysiga julkort du gjort!! Vilket sött hänglapar, med kaffepanna och bricka! & snögubben är lika gullig fortfarande!!
Det är absolut charmen med korten att man har olika stilar. Oooh så roligt det är att alla inte ser likadana ut, tänk vad tråkigt det skulle vara om alla vore lika, då finge man ju ingen inspiration hos varandra heller.
Ha en jättetrevlig helg!
Kramar från Lena

Anonym sa...

Wow, vilka underbart söta julkort du gjort! Älskar dem allihop och visst har du en egen speciell stil, men som sagt så är det ju en del av charmen med denna underbara hobby! Jag gillar verkligen din stil!!!

Hoppas du har en underbar helg och att ni kanske har lite vitt på marken! Här uppe hade vi det men idag har det mesta regnat bort och det är +grader igen, suck! Vill ha lite snö nu så man får lite mer vinter- och julkänsla.

Ha det så gott vännen!

Kram Susanne

lk46 sa...

Hej vännen, vill önska dig en trevlig 2: advent!
Så snygga kort du skapat, som du vet så älskar jag snögubbar, men Lucia kortet blev faktiskt min favorit! Ja du, det här med egen stil, det tror jag vi har allihopa, och många andra. Det finns kort som jag direkt kan säga vem som har gjort. Vi kanske ska ha en lite utmaning i det efter nyår i forumet????
Ha en härlig dag vännen!
Kram lene

Petra sa...

Så många fina kort du gjort Gertrud. Jätte, jättefina.
Ja, jag har gjort insidan av kortet själv. Har stämplat "ramen" med en liten användbar stämpel från Stempelglade.
Kram
Petra

Åsa/asamia sa...

Nog ser man att du inte legat på latsidan ;0) massor av härliga kort!

lk46 sa...

En liten hälsning bara så här en torsdags morgon. Hoppas allt är bra!
Kram lene

Gunilla/Nilla sa...

En hel lång kavalkad av ljuvliga julkort! Många glada mottagare kan jag tänka mig att det kommer att bli.

Kram/Gunilla

Lena B E sa...

Hej vännen! Att jag hade kort förberedda var för att det var meningen att dom skulle bli klar, men jag tröttnade på att pyssla med julkorten och plockade undan allt. Precis när det var klart så ringde den här sista beställaren, så då var det bara att plocka fram lådorna igen. hi hi... så det kan bli. ;) Jag hoppas allt är bra med dig och att du får lite mera pysseltid före jul?! Själv har jag sån värk just nu så här blir det inget pyssel på några dagar tror jag, såvida inte värken släpper förstås. Man kan ju alltid hoppas.
Du får ha det så jättebra vännen! :) Kramar från Lena

Susannes Pysselhörna sa...

Vilken kavalkad, du har verkligen legat i och gjort superdupersöta kort.
Önskar jag kunde göra som du o koppla av med scrap, vägen till bordet är låååååång.

Jättekul att du vill vara med i min bloggcandy. Kul att du lagt upp den i din blogg. Lycka till!!!

Kram o trevlig helg

Petra sa...

Tittar inom för att önska dej en trevlig 3:dje advent.
Kram
Petra

Lisan sa...

Hejsan,
Idag är det 3:dje Advent och vi har fått lite kallt här hos oss med, visst är det skönt! Ojoj så många fina kort du har gjort. Ha en bra Luciadag. Kramis från Lisan

Anonym sa...

Vill önska dig en mysig 3:e advent idag!
Kramar från Susanne

Anonym sa...

Hej Gertrud! Det är så roligt att titta in på din blogg, man blir alltid så glad. Nu får jag jobba lite...... Ragnhild o Ulla hälsar. Ha det bra. Kram Camilla