måndag 28 december 2009

Ett liv

efter jul. Jag vet att jag är ganska ensam om mina känslor om julen men så är det. Så jag är glad att vi är på denna sidan om julen 2009. Jag har varit ganska flitig vid pysselbordet mellan mina arbetspass i helgen. Det rosa kortet är till en arbetskollega vars dotter blir färdig veterinär i januari. Det andra kortet är till en 25 årig man. Denna stämpel är så bra när många av mina andra stämplar är lite för barnsliga. Jag vill även önska alla ett GOTT NYTT ÅR. Jag hoppas 2010 blir ett kul pysselår och att vi får mycket glädje och inspiration av varandra.

16 kommentarer:

Lena sa...

Dina kort är helt suveräna. Veterinärkortet är så himla fint med de små blombuketternan hästskon, superfint upplägg på kortet. Kortet till Fred är så manligt i färgerna och dekosarna.Vilken kortmakare du är tjejen! Kram Lena

mia sa...

Fantastiskt fina kort! Speciellt till killen. Verkligen ett som jag gillar!
Du är inte ensam om att vara glad att vi är på denna sidan jul. Här har du en till!! Men jag brukar inte börja leva förrän nyåret har dragit förbi!
kramiz i vintermörkret//mia

Anonym sa...

Carolines veterinärkort är väldigt fint med både blommor och djur. Fantastiskt fin kombination! Gittan o Camilla F

Busan sa...

Jag gillar också båda korten mycket men är imponerad av hur bra du fått kill-kortet. Jag har så svårt med killkort men skam den som ger sig säger man ju så bara kämpa vidare...
Hoppas du har det så bra du bara kan och får fler så goa pysselstunder snart!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Marie-Louise sa...

Superfina! Kort till grabbar är inte det lättaste men ditt blev ju kanon! O du....jag gillar också att vara på den här sidan julen ;-)Vi får bilda klubb ;-) Ha en fortsatt bra vecka! Kramkram

Marie-Louise sa...

Hej igen! Vi som vågar vägra julen....?? Fniss! Kram kram

Anonym sa...

Hallå där tjejen! Här har du en till som inte är så värst överförtjust i julen och glad att den är över. Vi verkar vara några stycken iaf. så du är inte helt ensam.:-)

Korten är jättefina båda två men jag blev mest impad av killkortet som du lyckats perfekt med och den stämpeln är jätteläcker! Var har du fått tag i den? Den skulle jag oxå vilja ha, eller nån liknande!

Önskar dig iaf. en God fortsättning och Ett riktigt Gott Nytt År! Hoppas att 2010 oxå får gå i skapandets tecken och att vi får se mycket nya alster här hos dig att inspireras av!

Synd att snön är borta hos er, men har ni ändå kallt? Här skulle jag gissa på att vi har ca. 80 cm snö och idag har det varit -17 grader, Brrr!!!

Varma kramar till dig från Susanne

Busan sa...

GOTT NYTT ÅR till dig med och hoppas du får ett riktigt härligt pysselår 2010!!! :)
Och kunde jag skulle jag skicka lite snö till dig... det lyser upp denna mörka årstiden men nu har vi -16 grader här just nu så det är lite väl kallt för mig men det är varmare inomhus som väl är!!! :D

Varma vinter-kramar
Busan

Lisan sa...

Vill önska dig ett Gott Nytt År!
Hoppas vi kommer ses här på bloggen även uder 2010.
Ha det så bra.
Kramis från Lisan

Lena B E sa...

Wow så fina kort!! Vilken härlig killstämpel du har, en sån skulle man haft till alla manliga släktingar och vänner. Vart hittar man en sån?
Var inte orolig hi hi... ingen risk att jag glömmer kaffet, kaffetunna som jag är! *skrattar*
Vill önska dig ett GOTT NYTT ÅR!
Kramar från Lena

Åsa/asamia sa...

☆¸¸.•*¨*•☆Gott nytt år ☆¸¸.•*¨*•

Maria sa...

Så fiffigt med hästskorna. Big fan of detaljer...
Killekortet är verkligen killigt.
Kul stämpel den där killen.
Maria

Maria sa...

Du får gärna länka mej.
Glad:-D
Maria

Petra sa...

Fantastiskt fina kort du gjort. Gillar båda jättemycket. Tala gärna om var man hittar "killstämpeln"!
Önskar dej en god fortsättning på 2010.
Kramar
Petra

Åsa/asamia sa...

Tack för kommentaren i min blogg. Såg att du funderade över min wellpappmaskin. Jag skickar en länk till den på Clas Olson, det är rea på den nu.
http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=69811584

Lena sa...

God fortsättning på nya året vännen. Skönt att helgerna snart är över. Datorn börjar bli sitt gamla vanliga jag igen. Kram från Lena