lördag 2 januari 2010

God fortsättning

önskar jag er alla. Jag har fått många positiva kommentarer om killkortet i mitt förra inlägg ( glad). Stämpeln har jag köpt här. För visst är det en utmaning varje gång man ska göra ett kort till det manliga könet? Idag tänkte jag visa ett kort som jag har gjort till en yngre kille och då gillar jag att använda starkare färger. Har ni tänkt på att nu har vi ett helt nytt pysselår framför oss och så mycket kul vi ska ha tillsammans.

13 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Åh så fint! Härliga färger och underbart komponerat! Visst ska vi ha kul, jag gillar nyår, känns som en nystart varje gång :-)Kramen till dig!

Lena sa...

Jättefint kort som vanligt hos dig. Du har då lyckats med att få till så häftiga färger. Kanonfint! Jag har kollat upp stämplarna och där fanns mycket fint. Säg till om du gör en beställning där någon gång, så hänger jag på!
ja du, nu har vi ett roligt år framför oss med mycket pyssel. Kram,kram Lena

lk46 sa...

God fortsättning min vän. Vilket härligt kort du skapat så här i början av det nya året
Kram lene

Ulle sa...

Vilket härligt och färgglatt kort!

Anonym sa...

Fint och färgglatt kort, passar superbra till en liten kille! Har oxå kollat in stämplarna och de är verkligen läckra, blir nog nån beställning framöver.

Kramen till dig vännen!!!

Busan sa...

Jaaa, tänk att vi har ett helt nytt pyssel-år framför oss!!! Inte utan att jag får lite prestationsångest... hi hi... :D
Och kan bara hålla med att kort till killar/män/karlar är så svårt och mina slutar alltid med att de ser ut som till barn... men tror nästan att de börjat vänja sig nu och acceptera att så är de korten jag gör... *rodnar*
Kortet du gjort är jättebra!!! Ska försöka komma ihåg att använda starka färger som dig nästa gång jag ska göra ett kort till en kille för blev jättebra!!!
Och jättekul om du med berättar roliga historier eller något sånt... hi hi... vi kommer bli jättegamla allihopa... TOPPEN!!! :D
Ville bara säga hej och önska god fortsättning. Hoppas du har det så bra du bara kan och får en go pysselstund snart.
Varma vinter-kramar
Busan

Åsa/asamia sa...

Kanonfint kort med en av mina favoritstämplar.

Camillaskreativa sa...

Hej!
Vilka fina kort du gör! Tänkte jag skulle titta in till dig och säga hej och se vad för fint du gör... då vi är med i födelsedagslistan hos Lena. Tyckte det kunde va kul att bekanta sig med alla som är med!
kramar
Camilla

Cath. sa...

Hej!
Å så läckert kort du har gjort! Så snyggt med fotbollarna i blommorna, det var ju en fiffig idé!
Det är så härligt med färgglada kort!
Vill önska dig ett riktigt gott nytt år!
Kram!

Busan sa...

Hej vännen! Ja, vilken vinst jag vann hos Lena - hon är så snäll och vilket jobb hon lagt ner!!! Och så givmild... ja, jag är så glad så känns som jag går på små moln här... först så många vackra julkort som vi aldrig någonsin fått - tusen tack igen för ditt vackra julkort om jag helt missat att tacka för det... - och sedan vinsten hos Lena ovanpå... vilket slut på 2009 som var ett så tufft år annars och vilken början på detta!!! Kan inte annat än bli lycklig!!! :D
Hoppas du har det så bra du bara kan också och tusen tack för alla goa kommentarer - de värmer så!!!
Hoppas också du har det så bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund snart igen.
Varma vinter-kramar
Busan

Petra sa...

Läckert killkort igen. Så kul det vore om vi kunde få till en träff nu år 2010. Jag skulle kunna hysa så där en 6 pers. Vi får jobba på det.
Kramar
Petra

Busan sa...

Hej vännen och tack för att du hälsade på!!! Måste bara berätta att det inte är jag som är bra på historier - mitt minne räcker inte till för det så jag använder hjälpmedel av en bok med historier som jag köpte när jag var liten. Tänk va, om man som din mamma hade så bra minne och minns ju att hennes historier var så roliga under Lenas blogg-vecka. Ja, blir det tillfälle att du kommer ihåg de din mamma berättar så ser jag fram emot dem!!! :) Men tänk vilket minne din mamma har!!!
När jag låg inne i somras någon dag så träffade jag en dam som var 90 år. Hon såg ut som 65-70 och hon var inte "gammal". Istället kan jag själv känna mig som 150 år... fast jag inte fyllt 40 år så det är märkligt det här med ålder!!!
Hoppas du har det så bra du bara kan i helgen och att du får någon mysig pysselstund snart igen!!! :)
Varma vinter-kramar
Busan

Lena B E sa...

Hejsan vännen! Ååååå så härligt killkort!! Härliga färger och färgglatt, passar perfekt till en liten kille!! :) Tack för länken till stämpeln för dom äldre pojkarna. ;) Där ska jag absolut kika in. Ska du beställa någon mer gång så tala gärna om för mig så hänger jag kanske på jag med.
Ha det så bra kafferasten. hihi ;)
Kramar från Lena