lördag 16 januari 2010

Bandförvaring

efterlyste jag förra veckan. Fick många bra tips och trix. Så idag var jag på Scraproom för att inhandla några papper för stackars Gertrud hade inte ett enda papper!!!
Men iallafall så fick jag syn på en genomskinlig väska med massor med hål runt hela väskan. En bandförvaring som passade mej, så nu har jag suttit och sorterat alla band. Jag lovar att det finns nog ingen som har fler band än vad denna väska rymmer.

8 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan vännen!
Vilken snygg och praktisk bandväska du har hittat.ser verkligen bra ut! Vilken ordning du har i din pysselvrå,hm, vilken skillnad än hos mig. Hela skrivbordet där jag sitter är fullt av små pappersbitar. Förstår inget, för jag får inget gjort idag,hi,hi. Ha en fortsatt bra kväll. Kram Lena
PS; för att min kommentar ska skickas måste jag nu skriva "volle" Ha,ha...

Lena B E sa...

Sån fiffig väska du har hittat, den är ju jättefin och ser ut att vara så praktisk. Hoppas du haft en bra helg och att du fått pyssla lite?! Ha det så bra och du har väl inte glömt kaffet? Hi hi... Kramar från Lena

lk46 sa...

Hej min vän!
Så snygg väska till alla dina band. Det är kul att se hur man gör! Jag har "smart box" systemet, det är jättesmidigt. Band och spets virrar jag om en pap bit så har jag koll på dem!
Ha det bäst denna dag då snön vräkar ner här hos oss!
Kram lene

Busan sa...

Såå snyggt detta blev och så praktiskt!!! Toppen!!!
Hm... är det jag som blivit helt snurrit eller hade du inte ett inlägg med din pysselhörna...? Ja, jag kan ha snurrat till det helt... *rodnar* Var jättefint i så fall om jag inte blev färdig att skriva något till dig i det inlägget och om det var hos dig som jag minns och inte blivit helt snurrig.
Hoppas så att du har det så bra du bara kan och får en mysig pysselstund snart igen!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Gunilla/Nilla sa...

Det där var väl en toppenbra förvaring. Ser ut som den skulle rymma massor.
Du skulle hojtat hos mig innan du köpte papper. Stackars dig som inga hade, hihi. Jag hade SÅ gärna skickat till dig. Men det är inte försent ännu. Det är bara att hojta.

Kram//Gunilla

Busan sa...

Krya på dig så gott du bara kan!!! Förstår dig med bilderna men då kom jag ihåg rätt denna gången i alla fall!!! :D
Hoppas du får några lediga dagar som du kan ta hand om dig riktigt nu så förkylningen inte blir långlivad. Vår här verkar vara efterhängslen men någongång måste den ju ge sig!!! :) Du har så rätt i att med kaffe, pyssel, maken och pysselvänner så klarar mig sig långt. Ha det så bra du bara kan och hoppas du får en mysig pysselstund snart igen.
Varma vinter-kramar
Busan

Maria sa...

Hej.
Wow vilken häftig väska du hittat.
Du har lyckats fylla den bra oxå.
Hoppas du är på bättringsvägen så du får glädje av alla dina nya papper.
Maria

Lisan sa...

Vilken toppen väska du köpt. Jag har mina i en enda röra i en jätte stor ziplock påse. Likså alla blommor och blad.(Nja blommor o blad ligger lite sorterat i små ziplock innuti den jättestora påsen).
Har du hört att Helsingborg har ny mässa den 28 mars. Ville bara meddela så du hinner planera in det. Ha det så bra. kramis från Lisan