söndag 14 februari 2010

All hjärtans dag

är det idag. Mitt hjärta har jag en gång gett till min man och det har jag inte ångrat. Men det är härligt att ge och få andra hjärtan idag och jag vill visa ett hjärta som jag fick med posten. Det är snälla Busan som har gjort detta fina och jag har hängt det på min skrivbordslampa, tack så jättemycket.

6 kommentarer:

Lena sa...

Ja du Gertrud. Hon är snäll Busan. Ett lika sött hjärta förgyller min dag i Småland. Ha det gott. Kram

Lena B E sa...

Så fint hjärta du har fått idag från snälla Busan!! Jag har också fått ett lika fint från henne, vilken smart ide att hänga den på skrivbordslampan, det ska jag genast gå och göra också.
Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag.
Kramar från Lena

Camilla sa...

Hej Gertrud! Det var ett jätte fint kort du fått. Hoppas du har haft en bra dag med mannen! Jag har kanske fått kläm på det här med "bloggvärlden" nu.....Tack för hjälpen igår. Ha det bra, vi hörs. Kram

Linda Horn sa...

Vilket fint hjärta du fått!!

Tack snälla för dina gulliga ord i min blogg! Spring Burst, det är ett mönsterpapper från 3bugs in a rug, har redigerat inlägget nu, så att alla förstår vad det är. Förlåt, bra att du uppmärksammade detta. Ett DT-inlägg är oftast exakt samma text som i DT-bloggen, därför saknas ibland närmare förklaring.

Ska bättra mig, jag lovar!! Kram

Pernilla sa...

Väldigt fint hjärta du har fått.
Jag vill passa på att tacka för kortet som jag fick på min födelsedag. Väldigt fint.

Kram Pernilla

Busan sa...

Vad glad jag blir att du tyckte om kortet - det värmer sååå!!! Ville bara säga hej och tack för att du ville fortsätta följa bloggen och önska dig en bra dag. Hoppas du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!!! :)
Varma vinter-kramar
Busan
PS. Det snöar här idag!!!