tisdag 16 februari 2010

Mera bus

blir det i detta inlägg. Jag har använt samma busiga kille tidigare. Samma upplägg men andra färger. Jag tycker om att använda glada färger på barnkort.

Jag har också gjort ett kort till en vuxen kille. Ja, inte mycket att säga om detta kort heller, ni har sett något liknande tidigare.

Imorgon ska jag visa er något jag har fått av en mycket kär vän. Jag har inte hunnit fota idag men jag lovar att visa er imorgon. Jag kan säga att det föll en tår av glädje när jag packade upp paketen. Ha en bra vecka mina pysselvänner.

4 kommentarer:

Lena sa...

Åh, säger jag. Du är "grymt" duktig på att göra kort till barn. Tror jag får ta en kurs med dig! Ditt vuxenkort är superfint det med. Notpappret är så snyggt och denna stämpeln är så fin. Ha det bra kompis. Kram Lena

Camilla sa...

Barnkortet blev väldigt bra. Du är duktig på att kombinerafärger ochmönster. Kul med en massa färg nu när det börjar bli vår, om den nu kommer snart.... Kram Camilla

Lena B E sa...

Wow vilka fantastiskt fina kort båda två!! Barnkortet är så härligt i sina färger och det är stämpeln med!! Vuxenkortet är kanon till en äldre kille, så himla snyggt och lite tufft på samma gång! Stämpeln är så fin.
Du är så duktig vännen!!
Ha det så jättebra.

Maria sa...

2 fina kort. Vuxenkortet är kanonsnyggt, fina färger och stämpeln så användbar.
Kram
Petra