lördag 27 mars 2010

Fjärilar.

Hej , det var ett tag sedan, ibland räcker inte tiden till. Men jag tycker att det är alltid det roliga som får stå till sidan. Men nu är det helg och jag har pysseltid , så nu är jag glad igen. Jag har gjort två kort som jag tänkte jag skulle kunna passa i Lenas utmaning.

7 kommentarer:

Camilla sa...

Hej Gertrud! Det låter härligt med en ledig helg så du få lite pysseltid! Fjärilstämplen var ju jätte söt likaså det lilla hänget med fjäril. Ha det bra, kram Camilla

Busan sa...

Så härliga kort du har gjort!!!! De är hur vårliga som helst och jättefina pappers-kombinationer som du ju är så jättebra på!!! Har suttit och pysslat en liten stund (har börjat på ett nytt bidrag till Lenas utmaning) här och är så glad jag klarat av det. Har nu plockat ihop och tänkte bara titta om det hänt något innan jag ska vila men nu när jag sett dina kort blev jag genast piggare... tack vännen!!! :) Stämplarna är också så fina allihopa och så fina färger du färglagt med också!!! Ja, superfina kort helt enkelt!!!
Hoppas du får en lugn och go helg nu och kanske till och med lite mer pysseltid imorgon. *hjärta*
Varma vår-kramar från ett mulet Värmland.
Busan

Lena sa...

Hejsan vännen!
jag lyfter på hatten och tackar för dina två underbara fjärilsbodrag. Det är så roligt att få njuta av allt vackert ni gör, Kram Lena

Maria sa...

Hej Gertrud.
Det är en rolig utmaning. Fjärilat passar så bra till Allt
Minj favvo är nog det med söta pussen.
Gillar att du sytt på kortet, så snyggt.
Kul knapp på andra kortet :)
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram Maria

LenA sa...

Jättefina kort båda två, så fina färger och dekorationer och visst får man hålla med Lena om att det är något speciellt med fjärilar!
Måste medge att "pusskortet" ger mig lite extra feeling, hmmm...kan det vara det prickiga pappret tro??

Ha en skön söndagskväll!
Kram, Lena

Lena B E sa...

Hejsan vännen!
Åååh så superfina kort du har gjort till Lenas utmaning!! :) Min favorit är också pusskortet, så milda, fina och vårliga färger och du har färglagt så snyggt med!! Jag får verkligen en härlig vårkänsla när jag ser det kortet. :) Så skönt att du fått en ledig helg nu och har fått lite egentid och tid för pyssel med! :)
Ha det så bra vännen.
Kramar från Lena

lk46 sa...

Åh ett så underbara kort, tjejen med cykeln är för söt!
See you soone!
Kram Lene