måndag 15 mars 2010

Så nära

men ändå inte . Ja för min egen skull är det ingen fara men stackars Lena har det besvärligt nu. Vi hann besöka Magnolia affären och efter mycket svett och köande hade vi varsin påse med oss ut. Jag köpte bl.a ett par stämplar, jag valde denna. Hon är så söt, jag har inte tänkt göra så många påskkort men jag måste ju göra några. Idag är det vår i Skåne så vi städar vår inglasade balkong. Den hårda vintern har tagit kål på makens citrusträd så de åkte ut idag. Ha det bra alla pysselvänner.

10 kommentarer:

Maria sa...

Jaa, stackars tjej.
Får hoppas hon läker fint.
Du har verkligen hittat en söt stämpel.
Härliga färger du målat det i.

Lena sa...

ååh gertrud, vad söt denna stämpel är och hela ditt kort är jättefint. så roligt att se vad andra pysslar med, när jag inte kan göra något själv. tack för omtanken. kram lena

LenA sa...

Söt stämpel och så fint målad, jättefint kort!
Låter skönt det där med vårstädning men det dröjer nog lite här...altanen är fylld av cementhårda snödrivor...men solen lyser så snart kanske...
Kram

Lena B E sa...

Grattis på namnsdagen vännen! :) Hoppas att du fortfarande har vårvärme hos dig.
Jättefin stämpel du köpte i magnolia butiken, så söt den är. Åååh så jättefint kort du gjort med den!!
Målat fint har du också gjort!!
Visst är det synd om Lena som inte kan pyssla nu, stackars henne vilken otur hon hade. :(
Ha det så jättebra.
Kramar från Lena

Lena sa...

Hejsan!
Ta en kik in i min B-logg. Kör en liten utmaning där.
Hoppas du vill vara med. Kram Lena

lk46 sa...

Hejsan min vän!
Vilken söt stämpel på ett vackert kort!
Tänk som det kan gå när man ska ha kul! Lena verkar i alla fall hitta på saker för att få tiden gå fort!
det är ett bra tecken, men det är inte kul när man inte kan pyssla!
Ha det bäst min vän!
Kram lene

Busan sa...

Hej vännen! Ja, som det gick med Lena... är så glad att du var med henne i alla fall när nu oturen var framme på det sättet. *hjärta* Hoppas så att allt är bra med dig och att du får en mysig helg med någon pysselstund. Är så dålig på att höra av mig men du finns i mina tankar ofta. Njuter så av tidningen och ditt kort som nu hänger i sovrummet i band som min man hängde upp med kort från när jag fyllde i november. Ska försöka ta foto på det sen och visa - fick idén från Lene som gjort så och jag tycker det blir jättesnyggt!!!
Stämplen och kortet är ljuvligt ö blomman superfin och allt är bara så vårligt och härligt. Själv har jag inte gjort mer än ett påskkort i år så det får kanske bli ett år där jag inte skickar några. Men man vet aldrig... hoppet lever än!!! :)
Ha det så bra du bara kan och trevlig helg!!!
Varma vår-kramar
Busan

Petra sa...

Ja, stackars Lena. Vi får väl ligga i vi andra och göra fjärilskort så hon får lite vackert att titta på. Ett så fint kort du gjort med den sööööta Tilda, jag fick inte tag i den stämpeln. Man jag har gjort lite påskkort med några andra stämplar.
Kram o ha en skön söndagkväll.
Petra

Camilla sa...

Hej Gertrud! Super fint kort, jag borde också göra några. Funderar på att knyppla någon kyckling. Här är allt lugnt, bebisen verkar inte vilja titta ut fasten att jag har varit ute och klippt ner buskar och grävt i trädgården..... Men den ska ju inte komma förren den siste... Vår dator strejkar så det har varit dåligt med uppdateringar på min blogg, hoppas den återhämtar sig snart. Ha det bra, Kram Camilla

Busan sa...

Hej vännen!
Vill bara säga hej och önska dig en trevlig helg. Har tänkt mycket på dig och hoppas att du har det bra. Tittar in ibland och njuter av dina fina kort än om jag inte alltid skriver något.
Här är det lite segt än och en förkylning nu men inget som inte snart blir bättre igen och jag är så glad för jag har lyckats få ihop ett bidrag till Lenas utmaning och hoppas jag ska få ihop ett till henne till. Men nu har jag lagt undan tanken på att hinna med påskkort så det får bli till nästa år istället. Men som väl är blir det ju påsk i år ändå!!!
Varma vår-kramar
Busan