fredag 16 april 2010

Konfirmation.

Ja, då var ett konfirmationskort färdigt. Jag gjorde ett stafflikort, det ser lite mer arbetat ut. MEN, svårt att fotografera. Jag valde ljusa vårliga färger och nu har Mirabel kommit fram i ljuset igen. Nu har jag ett konfirmationskort till att göra, men det är en kille och ni vet att det är lite knepigare. Så jag återkommer med detta. Ha en skön helg alla vänner.

7 kommentarer:

Lena sa...

Ååå Gertrud, vad jag gillar ditt kort. Är som du säger vackra ljusa färger och stämpeln vet du ju! dom är verkligen fina dom här stafflikorten. Ha en bra helg. Kram Lena

Petra sa...

Otroligt vackert konfirmationskort du gjort. Så ljust och fint.Jag ska också göra 2 ett till en tjej o ett till en kille. Var ju en jättebra ide med maribel-stämpeln, det hade jag nog inte tänkt på. Jag är så traditionell och fyrkantig, tänkte på bibel och kors o sånt. Ja vi får se hur det blir.
Önskar dej en riktigt trevlig helg.
Kram
Petra

LenA sa...

Underbart vackert.....och "hörnen" har jag verkligen kärat ner mig i *fniss*! Ljuvliga färger!
Trevlig helg, Kram!

Lena B E sa...

Hejsan Gertrud!
Wow wow wow så vackert. :O Helt makalöst vackert kort du gjort!!
Det är verkligen kanonfint!!
Dom är verkligen fina stafflikorten, som du säger det ser mer arbetat ut. Så snygga papper och dekorationer du använt, gillar verkligen dina hörnstämplar dom är så fina.
Jättesnygga kort i förra inlägget är det också, så flitig du har varit!!
Så snygg din blogg har blivit, vilken ljuvlig blå färg!! :)
Hoppas du får en trevlig helg och vackert vårväder, här skulle det visst komma snö, har dom sagt iaf. men det får man väl se hur det blir med det. ;)
Ha det så bra vännen.
Kramar från Lena

Camilla sa...

Hej Gertrud!

Hoppas allt är bra, du verkar ha kommit igång riktigt med kort tillverkningen. Kortet var superfint, skönt att se ett konfirmationskort utan kyrka och dess tillbehör.... Glömde skriva i mailet till dig att jag skickade med ett kort på Anton i sin nya solhatt. Ha det bra
Kram Camilla

lk46 sa...

ÅHHHHH så vackert kort. Tänk om det funnits så vackra kort när en annan konfirmerade sig!
Jag ska också göra ett konfirmationskort, får fundera lite. Fast det blev ju så himla snyggt med ett staflikort!
Ha det bäst!
Kram lene

Anette sa...

Fantastiskt fint konfirmationskort!
Kram Anette