måndag 26 april 2010

Tag två betala för en.

Idag är det VÅR ! Jag blir så glad i hjärtat. Jag tänkte visa er ett kort till ett tvillingpar. Önskemålet var ETT kort och det är en flicka och en pojke. Jag kom att tänka på ett liknande kort jag gjorde för ett tag sedan. Jag tycker om dessa två gamla Magnoliastämplarna. Jag vet inte om man kan säga att de är söta ? Nä , men det är något som jag gillar hos dem. Ja, det fick bli dessa iallafall. Namnen skrev jag på insidan av kortet. Ha en bra vecka alla vänner. Och en särskild tanke till Lena som har blivit av med sitt gips. Grattis vännen.


12 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan vännen!
Nä, så söta är dom inte de där stämplarna, men väldigt näpna på något sätt. Så man tycker faktiskt om dom ändå. Kortet blev så gulligt.
ja, våren är här. Ett fång med vitsippor pryder köksbordet och det och gipset som for iväg, gör mig sprudlande glad. ha det bäst. Kram Lena ♥

Marie-Louise sa...

Jättefint kort! Jag tycker visst att stämplarna är söta och helt klart lite annorlunda =) Gillar papper och färger och allt! Ha det gott! Kram!

LenA sa...

Ett jättegulligt kort, inte lätt uppdrag du hade precis att göra tjej/killkort i ett och samma,men enligt min betygsskala så är det helt klart MVG+!
Stämplarna....hmmm, söta....nja, men håller med om att det är något alldeles speciellt med dom,charmiga kanske........!

Ha en skön kväll och så njuter vi lite ihop med Lena...!
Kram, Lena

Anonym sa...

Hejsan! Stämplarna kanske inte är söta men som sagt, jag tycker de är näpna på nåt sätt och passade jättebra till det här kortet. Jag gillar dem skarpt, riktiga små charmtroll faktiskt! Du har verkligen lyckats få till kortet perfekt, måste ha varit en svår utmaning.

Här har vi börjat landa nu efter storbranden där vi förlorade vår husvagn som betydde så mycket för oss men det är fortfarande tungt. Sen är det ju försäkringsfrågan som ska ha sin gilla gång så den här sommaren kanske vi inte hinner få tag i nån annan husvagn. Önskar man hade råd att bara gå och köpa en helt ny vagn...

Hoppas du får en fin dag!

Här är växlande, kallt och blåsigt idag.

Kramis Susanne

lk46 sa...

Men gud så sött, inte helt lätt uppgift det där, men du har klarat det med bravur!
Gättesöta stämplar, de äldra hänglarna är så söta tycker jag!
Ha en bra dag!
Kram lene

Camilla sa...

Hej Gertrud!

Vilket festligt kort, perfekt gjort till både kille och tjej! Jobbar du nästa vecka? tänkte se om jag kan köra och hälsa på jobb en dag. Ha det bra, kram Camilla

Petra sa...

Det har du verkligen gjort bra. Så himla fiffigt. Och stämplarna är jättesöta på nåt sätt. Jag har 2 som liknar dessa, men inte exakt.
Öskar dej en skön Valborg.
Kram
Petra

Busan sa...

Vilket härligt kort du har gjort!!! Jo, jag tycket stämplarna är söta och du har fått så härliga färger och dekorationer... ja, du är så duktig!!! Mönsterpapperna var också så fina och bokstäver och allt passar jättefint tillsammans.
Här har jag varit bättre än på länge i snart en vecka. Har kunnat följa med och handla lite i vår lilla butik en dag och diska lite och igår till och med följa med och fira en 70-åring lite i förskott. Kalaset hade blivit helt för mycket men är så glad att jag kunde uppvakta lite i alla fall och att det sen blev för mycket gör ju inget när jag längtat och hoppasts så på att kunna... och är så glad att det gick!!! :)
Härligt att höra att våren är hos dig och att du med har det bra!!! Hoppas så att du får en fin Valborg också och en solig helg med någon mysig pysselstund.
Tänker på dig än om jag är dålig på att höra av mig men nu har jag i alla fall kunnat börja lägga ut det jag gjort innan på bloggen så jag är på gång... :)
Var rädd om dig och ha det så bra du bara kan!!! *hjärta*
Varma vår-kramar
Busan

Maria sa...

Hej Getrud.

Vad jag blev glada över din kommentar.
Du får gärna låna mitt upplägg.
Det fins en hel del roliga papper med fina former som man kan kopiera och misshandla :)

De stämplarna du har använt är verkligen unika. Fins de verkligen till salu fortfarande ?

Gillar ditt tvillingkort mycke.

En trevlig Valborg till dej.
Maria

Gunilla/Nilla sa...

Gillar också dom där motiven. Lite toksöta på ett charmigt vis. Ditt kort är verkligen superfint! Ett jättefint upplägg.

Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram/Gunilla

Lena B E sa...

Oj vilken svår uppgift du fick, men du har klarat den med bravur vännen!! :) Så näpna stämplar och fina fäger, jättesött kort!! :)
Visst är det härligt att våren äntligen är här, och snart blommar det för fullt, underbart!! :)
Ha det så bra vännen.
♥ Kramar från Lena

Busan sa...

Hej vännen! Vill bara titta in och önska dig en bra vecka och hoppas att du har det så bra du bara kan idag och hade det fint i helgen. Här kunde vi sitta på balkongen igår och dricka kaffe i solen och var fint imorse men nu börjar molnen komma så får ut med kvasten och mota bort dem.. hi hi.. ;)
Ha det så bra du bara kan och hoppas du får en mysig pysselstund snart igen!
Varma maj-kramar
Busan