torsdag 2 september 2010

Lite höstkänsla

har jag nu om dagarna. Lite mörkare på morgnar och kvällar och högre friskare luft. Det är kanske därför jag gärna gör kort i gröna, röda och bruna toner. Jag tycker om dessa varma färger, och de är lätta att kombinera med varandra. Så idag blir det ett sådant höstkort som jag har att visa. En Magnoliastämpel som jag färglagt med Promarker. Ha ett bra veckoslut alla pysselvänner.

10 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Som vanligt har du fått till ett superfint kort! Gillar verkligen bakgrundspappret. Undrar om jag inte använt det nån gång...känns bekant :)Ett bra veckoslut till dig med! Kram!

lk46 sa...

Godmorgon min vän!
Ja nog är det kallt nu, när jag åkte hem från jobbet i morse fick jag skrapa rutorna. BRRR.
Härligt kort, du färglägger så snyggt!
Ha en trevlig helg!
kram lene

Pernol sa...

vilket jättefint kort! Va fin färgläggning du gör. :) Ha ett bra veckoslut du med!

kramis Pernilla

Lena B E sa...

Hej vännen!
Jag håller med Pernol helt och fullt, fint kort och så fin färgläggning!!
Så söt stämpel du har köpt. :)
Wow så snygg din blogg blivit, vilket lyft!! :)
Tack för att jag också fick beställa lite, att du vågade? Modig är du då!! :)
Ha en toppenbra dag.
Kramar från Lena

Lena sa...

Jag tror jag sätter mig i stolen här ovanför och njuter en stund av ditt vackra kort. Så fint och din blogg har blivit så fin den med. Äntligen fick jag tid att gå en liten bloggrunda och njuta lite. Ha det bäst, kompis. Kram Lena

Camilla sa...

Hej svej! Kortet är härligt höstligt. Även om man vill behålla värmen ett tag till så är det mysigt när det börjar bli lite mörkt så man klan tända lite ljus. Bloggen har blivit super fin!!!
Ha det bra. Kram Camilla

Lisan sa...

Hejsan,
Visst är det härligt nu när man kan börja med lite mer höst färger på korten. Ditt kort var jätte fint. Jodå jag stod bakom dig i kön, nr 3 var jag. Men jösses va? Jag kände inte alls igen dig, tyvärr. Nästa gång får du ta tag i mig så jag inte missar dig igen. Ha det så bra, kramis LIsan

Kamilla sa...

ÅÅåh vilket vackert kort, ja höstfärger är underbara!!
Kram kram

lk46 sa...

Vill önska dig en trevlig helg!
Kram lene

Busan sa...

Jaaa, vilka härliga färger du använder och så fint du har färglagt... supersnyggt!!! Ville bara titta in och önska dig en trevlig helg... skulle gjort det tidigare men det har kommit annat ivägen som så ofta. Hoppas att du har det så bra du bara kan och att du snart får en mysig pysselstund igen.
Massor med höst-kramar
Busan