tisdag 13 oktober 2009

Äntligen


har jag något att visa. Ibland räcker inte tiden till och jag mår inte bra när jag inte får skapa. Men nu har Lena och jag lämnat bidrag till denna tävling. Se här en härlig skiss och ett sätt att skänka ett bidrag. Så här blev mitt bidrag. Vi ses snart igen.

6 kommentarer:

Lena sa...

Ditt kort är supersnyggt. Blomgruppen du har fått till är hur läcker som helst. Snyggt med det gröna bladbandet. Hej dig, du är bäst! Kram

Hanna sa...

Hej!

Tack för besöket i min blogg och din söta kommentar du gav mig! Blev så glad för den!

Och ja, det är aldrig roligt när tiden inte räcker till och man inte få skapat som man vill.
Men ibland kan det vara härligt att få gå och längta lite efter stämplarna också! ;o)

Vilket fint kort du gjort till Hänglar-tävlingen!
Tänkte göra ett kort jag med om jag får tid.
Supersöt färgläggning och underbara detaljer.
Du är otroligt duktig!

Ha det bra,
kramar från Hanna

Lena B E sa...

Åååh vilket underbart vackert kort du gjort!! Lycka till i tävlingen! Så fin blomgrupp du gjort, superfint!! Hoppas allt är bra med dig vännen?! Här har helgen varit pest och pina, har haft sån väldig värk och har fortfarande svår värk i kroppen och med nackmigränen, jag får väl ta det lite lugnt några dar så kanske att det går över snart. Förmodligen kan det skyllas på det dåliga vädret och för mycket sittande vid datorn. Tack för alla dina värmande kommentarer, blir så glad för varenda en!! Ha en underbar vecka. Kramar från Lena

Erica sa...

Vilket jätte fint kort du gjort. En härlig tolkning av skissen. En fin sak att delta i verkligen. Ska defintivt göra detta i helgen.

Kram Erica

Anonym sa...

Wow, vilket jättefint kort du gjort till Rosa-bandet tävlingen! Ska hålla tummarna för dig att du vinner!:-)
Hoppas du mår lite bättre nu och att du får en härlig torsdag och helg!

Varma höstkramar från Susanne

Lena B E sa...

Hejsan! Hoppas du har en härlig söndag! Läste på Lenas blogg att ni hade en toppendag igår, så kul! Önskar jag kunde varit med er.
Jag ska scrappa idag har jag tänkt, måste fortsätta med mina julkort. Dom är så rolig att göra så det går som en dans, tycker dom är det roligaste på hela året. hihi... Ha det så bra.
Kramar från Lena