söndag 18 oktober 2009

Vilken härlig


dag igår. Då var Lena och jag i Göteborg. Oh, vad kul det var, det enda tråkiga var att tiden gick så fort. Vi hade många kassar med oss hem med mönstrade papper, dekorationer, stämplar m.m. Det enda vi inte köpte var nog blommor, om inte Lena köpte bakom ryggen på mej, Fniss. Och så fick vi mycket inspiration och vi hälsade på trevliga Linda. Kul att ses live. Lenas sambo hade en bra ide´, att vi skulle ha namn och bloggnamn på ryggen. Det är något att tänka på till nästa gång, eller? Jag har gjort färdigt ett kort som ska levereras i veckan. Idag har vi haft soligt väder i Skåne så det har blivit en promenad vid stranden och nu står lergrytan i ugnen med grönsaker och kött. Ha en bra vecka alla vänner.

8 kommentarer:

Lena sa...

Snyggt kort Gertrud. Så bra det blev med motorcykel charmset. Stämpeln är väldigt söt och dina papper är kanon. Nä du, köpte inga blommor bakom ryggen,hi,hi. Hittade ju inga röda som jag ville ha,snyft!
Ha det bäst Kram Lena

Linda Horn sa...

Det var så kul att se er tjejer!! Jättekul att ni hojtade på "dåren i permobil", fniss! Det är ju så, alla känner apan.... jag är ju ganska lätt att känna igen bara man känner till det där med rullen (som jag kallar permobilen i vanliga fall).

Funderade faktiskt innan mässan att jag skulle scrappa mig en namnskylt, men så kände jag att det kanske skulle uppfattas som drygt.... Men fler gillar alltså idéen? Jag undrar hur många bloggvänner man gick förbi, för att man inte visste...

Stor kram, kul att se dig, vännen!!

Linda Horn sa...

Glömde ju kommentera ditt fina kort, sååå snyggt!!

Marie-Louise sa...

Låter som ni haft riktigt skoj! Härligt! Ditt Felix-kort är jättesnyggt, du är ju fenomenal på de små detaljerna! Gillar massor! Stor kram, önskar dig en toppenvecka!

Gunilla/Nilla sa...

Nu blir jag allt lite avis när jag läser att ni varit i Göteborg, hihi. Kan förstå att det var mycket att se och shoppa, KUL!!
Ditt kort är jättefint. Gillar färgerna och ett supermysigt upplägg.

Ha en skön vecka.
Kram/Gunilla

Lena B E sa...

Jättefint kort du har gjort Gertrud!! Vilken supergullig charms du har på kortet!! Hittade du den på mässan? Ha en jättetrevlig vecka!
Kramar från Lena

Anonym sa...

Kanonfint kort! Jag var ju också på mässan i helgen. Vi kanske såg varandra utan att veta om det. Hade varit kul att ses. Men det blir säkert fler tillfällen.
Kram /Hanna

Anonym sa...

Vilket gulligt kort du gjort! Gillar upplägget, den lilla charmsen och färgerna du valt!
Vad roligt ni två verkar ha haft på mässan! Är nog lite avis, har aldrig varit på en scrapmässa, de är ju alltid så långt söderut så man har ju aldrig nån möjlighet att besöka en sån mässa, suck!

Ha det gott och sköt om dig!

Kramis Susanne