söndag 22 november 2009

Flitens lampa

brinner i detta hus. Och man behöver verkligen tända lampan idag, så nu fick jag för jag var så kaxig igår om sol och vårkänslor. Idag är det grått, grått och regn och vad gör man då, jo man pysslar. Nu ska jag visa TRE kort, ja jag hör era applåder och jag tackar. Det första kortet är inspiration av Åsas kort, jag tycker att hon är så duktig.Så här blev mitt kort.


Jag tycker nog att jag gör lite mysko julkort för jag undviker tomtar. Jag kände för att vackra Maribell kunde få pryda ett julkort. Passar det, eller vad tycker ni?



Det tredje kortet har jag gjort med en stämpel jag köpte igår. Jag sökte efter en snögubbe och så hittade jag denna söta stämpel. Tycker själv om detta kort. Nej nu får det bli lite annat gjort här hemma. Ha en bra vecka och var rädda om er.

17 kommentarer:

Lena sa...

Ja du Gertrud. Här kommer den största aplåd jag någonsin gett någon, heja,heja,heja! Dina kort är helt bedårande vackra. I mitt tycke så är Maribel kortet det finaste kort du någonsin gjort. I alla fall av dom jag sett. Detta vill jag ha i julklapp (blink)!!!Fast jag har nog inte varit tillräckligt snäll för att få ett så vackert kort,ha,ha. vilka underbara detaljer du har gjort på alla korten. Ja, jag är full av beundran. Kram Lena

Lene sa...

hejsan vännen! ja här har verkligen flitens lapa lyst och helt underbara kort trollades fram under lampans sken!
Jag gillar ju förstäss det sista bäst då även jag är förtjust i snögubbar!
Hoppas du får en trevlig vecka!
Kram lene

Marie-Louise sa...

Verkligen bra jobbat! Inte tycker jag att de är särskilt mysko, bara jättefina! Varför ska allt va så traditionellt? Ha det bra! Kram kram

Petra sa...

Underbara kort du gjort Gertrud. Gillar verkligen julkortet med Maribell. Jag brukar göra väldigt otraditionella julkort jag också, inte vet jag varför.
Ha det gott vännen.
Kram
Petra

Lena B E sa...

Wow vilka fantastiskt vackra julkort du har gjort!! Så himla fina jag gillar dom allihopa! Åh så söt stämpeln med snögubben är, jättejätte söt!! Hoppas allt är bra med dig?! Kramar från Lena

Maria sa...

va du är flitig. Många fina julkort.
Min favorit är det med fotostämpeln.
Maria

Busan sa...

Hej vännen och tusen tack för allt beröm!!! Blir lite generad men rörd och tacksam... *rodnar* men tar till mig allt och samlar i hjärtat. *kram*
Ja, dina julkort är definitivt inte av den gamla vanliga sorten och de är jättefina!!!! :D Visst passar Mirabyll till ditt julkort - riktigt bra också!!! :)
Och din nya stämpel med snögubben och allt - ja det är jättefint!!! Såg Lena gjort julkort i rosa och det är riktigt roligt att se er göra julkort i andra färger än de vanliga och nu till Sussies utmaning också - det är riktigt roligt att se och jag njuter för fulla muggar eftersom det går lååångsamt med julkortstillverkningen här men det är ju ett tag till!!! :D Och i värsta fall får de jag börjat på nu ligga till nästa jul och så får det bli köpta i år... bara det blir ju så är det ju huvudsaken... hi hi...!!! :D Men njuter desto mer av dina och de andra tjejerna julkort just därför - så tusen tack för allt ögongodis!!!!
Hörs vi inte innan så ha en riktigt mysig pyssel-helg och hoppas du har det så bra du bara kan!!! :)
Varma höst-kramar
Busan

Lene sa...

Trevlig 1:e advent min vän!
Kram lene

Lena B E sa...

Vill önska dig en trevlig 1:a advent och helg vännen!
Ha det så bra. Kramar från Lena

Anonym sa...

Hej vännen! Tycker att dina julkort är underbart söta! Du lyckas få med många detaljer utan att det blir rörigt och dina färgval är jättelyckade! Man behöver inte alltid ha med tomten tycker jag och Maribel kan du visst ha på julkort, hon är ju såååå fin, eller hur?

Här har det kommit lite snö idag och vi får hoppas att den ligger kvar nu. Gillar inte att det är så mörkt och svart utan snön.

Hoppas du får en underbar söndag och att ni också får lite snö!

Kramisar Susanne

Gunilla/Nilla sa...

Ja här inne lyser verkligen flitens lampa. Tre ljuvligt fina kort. Blev speciellt förtjust i Maribellkortet. Är det stämplar du använt till "God Jul" texten?

Sköt om dig vännen och ha en mysig första advent.
Kram/Gunilla

Erica sa...

Åhh så mycket underbar och fin ajulkort du gjort. Jätte fina. Det passar utmärkt med maribel. Man får en så härlig och underbar julstämning av alla din kort. Gillar massor.

Ha en fortsatt underbar 1:a advent.
Kramar Erica

Petra sa...

Hoppas allt är bra med dig.
Ha en trevlig vecka.
Kram
Petra

Lena B E sa...

Hej vännen! Hoppas du haft en härlig helg med god glögg och goda pepparkakor!! Jag har haft en mysig helg med mitt pyssel som vanligt, jag trivs ju så bra med det. ;) Ha en skön vecka!
Kramar från Lena

Articsisters sa...

Hej!

Vad du är flitig men jag ska också ta tag i kortmakandet inför julen. Har en massa jag måst ehinna göra.

Vi kunde inte låta bli att göra lite nya julstämplar även om vi vet att det finns så många därute. Titta gärna in om du har möjlighet eftersom vi har lagt ut en hel del inspiration. Samt glöm inte att ladda ned den svenska kalendern för 2010. Den är gratis.

Lisbet

Pernol sa...

Hejsan Gertrud!

Jag tittar in hos dig för första gången idag. Jag har sett att du kommenterat i andras bloggar och blev nyfiken!

Du gör ju superduperfina kort!!! :) Man behöver inte alls vara traditionell och använda tomtar. Det är en större utmaning att göra som du och använda andra motiv!

Ha det gott!

kramelikram Pernilla

Suz sa...

Vad fina kort!Alla är så fina och välgjorda.
Ha en skön helg!
Kram Suz