måndag 1 mars 2010

Ny favorit

är denna söta stämpel. Men jag har kommit på att favoriterna avlöser varandra hela tiden. Och denna färgskala har också blivit en favorit ( för tillfället ). Jag gillar detta Magnoliapapper som är grålila med små prickar. Nu har jag köpt på mej ett antal, tycker att det fungerar hela året med denna färgskala. Det är fint med både lila och rosa till. Nu börjar det närma sig då jag ska ge mej iväg till mässan i Borås och jag är såå glad för då ska jag och Lena ha en dag tillsammans, jag längtar. Ni får alla ha en bra vecka och tänk på att det är 1 Mars idag , vi närmar oss våren.

16 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan kompis!
liksom dig så gillar jag detta papper med, liksom stämpeln. Det är ett så gulligt kort du gjort. Så snyggt med de lila blommorna.
Jag har nedräkning av dagarna innan vi får träffas igen. Ska bli så roligt!
Här har kommit flera dm snö i natt och det snöar och blåser än. Våren känns som långt borta just nu.
Ha det bra. Kram Lena

Camilla sa...

Hej Gertrud! Det är ett fint kort, lila är min favorit färg så jag tycker det funkar vid alla tillfällen både till vardags o fest. Jag hoppas också att våren kommer nu när vi är inne i mars, men det verkar svårt eftersom det snöar igen...

Anonym sa...

Jättefint kort i härliga färger, och med en ursöt stämpel! Hoppas du har det bra trots att vinter hänger sig kvar. fast här har vi faktiskt sol och helt underbart väder idag.
Kram /Hanna

Lena B E sa...

Åh så vackert kort du gjort, jag gillar lila väldigt mycket, tycker det är såå snygg färg så!! Din stämpel är verkligen fin och dina blommor med!! :) Här känns våren väldigt avlägsen, men jag hoppas den kommer snart. Idag är det blåsigt och kallt men det är iaf. inget snöfall, skönt!!
Hoppas allt är bara bra?!
Kramar från Lena

Petra sa...

Ja, så är det. Favoriterna avlöser varandra. Jättefint kort och jag gillar färgskalan även om jag själv ofta gör ganska färgglada kort. Det Magnoliapapperet har jag också fast i rosa. Jättefint. Ang förra inlägget så skulle jag också ha svårt för rosa till en kille, det blir fel liksom:).

Kram o ha en skön helg.
Petra

Lisan sa...

Visst har vi underbart väder här. Solen skiner i massor och våren känns i luften. Snödropparna syns lite här och var och man blir lite piggare. Oj så skoj, ska du åka ända till Borås. Lyckos där säger ja bara. Hoppas ni får en toppen dag ihop. Kortet är jätte sött. Magnoliapapperna är aldrig fel. ha det så bra, kramis från Lisan

Maria sa...

Lade till dej på min inspirationslista, hoppas det är okej.
Himla fint kort du gjort lila är en härlig färg.

Lena sa...

Halloj Gertrud!
Allt väl hoppas jag. Här ska det också dansas på tv....Det rosa pappret har jag klippt med mönstersax och sedan chalkat kanterna lite. Ha en bra helg. Kram Lena

Åsa/asamia sa...

Underbara stämplar och underbara kort!
Lyckos dig som får åka till Magnolia, där har jag inte varit på ett par år nu...alltför långt att åka.

Lena B E sa...

Hoppas allt är bra med dig?!
Här skiner solen idag och vi har plusgrader, det du!! Inte illa. ;) Nu är det iaf. hopp om en vår här också, så härligt!!
Ha det så bra och ha så jättekul på mässan!
Kramar från Lena

Maria sa...

Tack för rara orden hos mej.
*Glad*
Maria

Lene sa...

Godmorgon min vän!
Underbart kort, riktigt häftigt!
Stämpeln är jättesöt!
Har du märkt att våren är på väg?
ha en bra dag!
kram lene

Busan sa...

Hej vännen! Tusen tack för dina värmande kommentarer och förlåt jag är så dålig på att höra av mig. Tänker på dig och hur det är med dig ofta och tittar in till dig än om jag inte lämnat någon kommentar. Vilar massor så jag snart kan pyssla lite mer men går ingen nöd på mig för har ett jättefint broderi jag fått av Lene som jag har jättekul med och som just nu är lättare att sitta med. Fick varit på IKEA i fredags och det var sååå kul också så det har jag att leva på lääänge också!!! :) Finns nog ingen bättre affär enligt mig - massor med sitt och liggplatser när man blir trött och massor med fint som man inte blir ruinerad av - kan det bli bättre... hi hi...!?! :D
Ville bara titta in och säga hej och beundra ditt kort igen - det är så vackert och ja, magnolias stämpel och papper är underbart!!! Vilka härliga färger och så duktig du är!!!
Och ja, tänk nu är våren äntligen på väg. Kunde sitta en liten stund i solen igår på balkongen och den värmde riktigt - som balsam för kropp och själ efter denna vinter!!! Hoppas ud me dkunnat njuta lite av solen nu!!! *hjärta*
Hoppas du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen!!!
Varma vår-kramar
Busan

LenA sa...

Hej Gertrud!
Vilka snabba vändningar livet kan ta nu är det bara att hoppas att Lenas handled läker fort!
Om man bortser från olyckan så var det så roligt att få träffa er båda och jag hoppas att det kan upprepas så ni inte ser mig som en olycksfågel i sammanhanget!

Nu när jag har hittat till dig så hoppas jag att det är ok om jag lägger upp bloggen på min sida!
Har ju kikat runt här en lång stund, såå mycket fint att se på och massor av inspiration, tusen tack!

Hoppas att resan hem gick bra och så får jag önska dig en bra avslutning på helgen!

Kram, Lena

Anonym sa...

Hej vännen! Hoppas allt är bra med dig och att du trots händelsen för Lena ändå hade skoj på mässan och att du gjorde några fynd.
Ser fram emot att få se nåt skapat av det du eventuellt hittade där!

Hoppas du har en underbar söndag med sol, fågelkvitter och takdropp!

Här har vi sol men minusgrader så inget takdropp eller fågelkvitter, tyvärr. Men det är iaf. härligt att få se lite mer av solen! :-)

Ha det gott vännen!

Kram Susanne

Lena sa...

hejsan gertrud
allt väl idag
hoppas det och att besvikelsen för det uteblivna mässbesöket går över. jag lider av att det blev som det blev. vi får väl handla lite på nätet som tröst,ha,ha. jag såg att altheas mix har ett paketpris på beslag och gångjärn. går ju också att handla de lås du vill ha där. en bra affär som har mycket. ha det bra goa vännen. jag har haft en jobbig natt och väntar nu på att ortopeden ska ringa upp. kram lena