fredag 25 juni 2010

Glad Midsommar.

Ja, så är vi mitt i sommaren och det är som ljusast ute. Jag hoppas vädergudarna är med er var ni än befinner er. Jag har gjort ett kort med ännu en ny Magnolia, prima ballerina. Delar av dekorationerna är " fådda" saker, tack så jättemycket. Ha det skönt alla pysselvänner och njut.

6 kommentarer:

Lena sa...

Åhhh, Gertrud vilket gulligt kort du gjort. Jag bara älskar det! Dom där ballerina skorna charmset är så fint och passar jättebra på detta kort.
Superfint dekorerat. Ha en fortsatt bra semester. Kramar Lena

Maria sa...

Ett sånt fint kort. Gillar kantstansen mycke.
Magnolian är så söt.
Midsommar var underbar och med dans runt stången såklart.
Kramar Maria

Linda Horn sa...

Vilket underbart kort, och vilken bedårande liten ballerina!! Den stämpeln ska jag skriva upp på önskelistan!!

Ha det gott i värmen!! Kram

Pssst: Vad fräscht och sommarfint du fått til det i bloggen!!

Busan sa...

Vilket helt underbart kort du har gjort och så fina saker du gjort här innan sedan jag besökte dig senast. Hoppas så att du fått lite mer pysseltid så din semester inte bara går till vardagliga saker. För visst är pyssel livskvalite!!!!
Gjorde ett enkelt kort igår och det var så kul. Har haft de bästa dagarna som sammanhängande varit den bästa tiden på flera år här. Är lesen och lite sur idag när de är över och migränen är här och kroppen känns som vanligt igen. Men det har varit helt underbart att få må så bra under flera dagar - så overkligt och underbart som en riktig dröm!!! Gjorde det jag alltid längtar efter allra mest - lyckades cykla för första gången i år och då ända ner till sjön och bada... ja, önskar alla få må så bra lite i sommar!!!!
Vår lilla katt Smulan äter bättre nu så vi vågade lämna henne de stunderna och hon har inte gått ner mer i vikt och verkar inte sämre så vi hoppas det går bra nästa veckan när vi ska till veterinären.
Vill bara önska dig en fortsatt trevlig semester och hoppas du får en mysig pysselstund snart igen!!!
Massor med sommar-kramar
Busan

Pernol sa...

Åh vilket gulligt kort! Ballerinan är så söt och charmsen passade ju så bra till.

Ha en fortsatt trevlig vecka!
kramis Pernilla

Lena B E sa...

Åååååh så gulligt kort du har gjort!! :) Vilka himla söta ballerinaskor du hittat, de passar ju superbra på detta kort med den gulliga ballerinan. :)
Ha en trevlig semester.
Hoppas du njuter av solen och värmen.
Kramar från Lena