onsdag 2 juni 2010

Till en prins.

Jag fick en beställning på ett kort till en gosse som ska döpas. Jag tycker att denna stämpel är så bedårande söt, och den passade bra just nu. Annars blir det nog lite lugnare i pysselvrån framöver, jag behöver vila lite och bara sitta och fundera. Jag har köpt Big Shot så jag kan stansa lite större saker, så jag ska träna lite på den. Jag har varit glad för min Revulotion men vill gå vidare nu. Jag önskar er en fortsatt skön vecka.

11 kommentarer:

KatarinaR sa...

Vilket fint kort!
Den här stämpeln var ju helt underbart söt.
Hoppas du får en lugn och skön fortsättning på veckan!

Anonym sa...

Åååh, så söt stämpel Gertrud! Underbart kort! Gillar swirlen i hörnet och det lilla biet, bedårande.

Petra sa...

Verkligen ett passande motiv till ett dopkort. Den är bedårande söt. Superfint kort du gjort. Så roligt med en ny "leksak". Hoppas du får roligt med den.
Kram o ha en bra dag.
Petra

Maria sa...

Hej där !

Det är så sant så att om man jämnför med en fika på stan så är det ett pris man får betala.

Big shot, det låter spännande. Det är altid roligt med nya leksaker.
Hoppas ni får mycke trevligt.

Så sött kort. Gillar den fina stjärnblomman. Du har då fantasi ;D

Maria

lk46 sa...

Åh gertrud så sött dopkort, stämpel är ju så rätt här.
Ha en trevlig helg vännen!
Kram Lene

Camilla sa...

Jätte fint kort Gertrud. Kul med nya utmaningar, ska bli spännande och se vad den nya leksaken kan göra. Hoppas du får en lugn helg, vädret kan du inte klaga på iallafall.... Stor kram från Camilla

Busan sa...

Ooh vilket sött kort - ja, du har fått det så sött på ett killigt sätt och papperna passar så väldigt fint tillsammans men stämplen är ju också så underbar och passar ju jättebra här... duktig du är!!!
Hoppas att allt är bra med dig? Låter så roligt med en ny pysselmaskin men jag har ju noll koll och vet inte vad det är... *rodnar*... för söka på det och kolla senare! :) Hoppas du blir jättenöjd med din nya och att ni får många roliga timmar tillsammans. Själv är jag så glad för min double scrubber som jag köpte nyligen och nu kan göra rent mina stämplar med vid skrivbordet så jag inte behöver ut i köket och göra rent dem. Den är toppen för mig och jag är så glad för den!
Är så dålig på att höra av mig men tänker på dig ofta och hoppas att du har det så bra du bara kan och att du får en mysig pysselstund snart igen!!!
Sommar-kramar
Busan

Marie-Louise sa...

Åh vad mycket fint du gjort! Jag är världens sämsta bloggare/besökare just nu, och inte så aktiv scrappare heller, men jag kommer igen! Kram och ha det bra!

Lena sa...

Hejsan!
Ja, lille James är bedårande söt och passar så bra till ett dopkort. Jag sänder dig en hög med Grattis idag. Grattis på födelsedagen.
Kram Lena

Lena B E sa...

Jättesött kort du gjort!!
Motivet är jättegulligt!! :)

Hipp hipp hurra, det är Gertruds dag idag!
GRATTIS på födelsedagen vännen!
Kramar från Lena

Petra sa...

Ja ja må hon leva, ja ja må hon leva, ja ja må hon leva i hundrade år - trallalalalalaa.....
Grattis på födelsedagen hoppas du får en riktig toppendag.
Kram
Petra