torsdag 14 oktober 2010

Blivande lokförare?

Jag har inte gjort något julkort än men jag har gjort ännu ett barnkort :) Denna lille kille gillar tåg och då måste ju det vara med på kortet. Ett färgrikt kort med en söt Magnoliastämpel. Annars hinner jag inte så mycket för tillfället, jag tycker livet rusar fram i hög hastighet. Men jag siktar på en skön helg och det önskar jag er all också.

7 kommentarer:

Lena sa...

Halloj kompis!
Jag vet vem jag ska vända mig till när det blir dags för barnkort...Åh vilket gulligt killkort. Supertufft med tåget och fina färger. Du är så duktig! jag hoppas du får varva ner till helgen och får njuta av lite pyssel. Kram.

lk46 sa...

Nä men så gulligt kort. precis ett sånt kort en liten kille blir glad för!
Ha en trevlig helg!
Kram lene

Anonym sa...

Vilka underbara papper med tåg och stjärnor Gertrud!
Kanonfint kort med piratEdwin!
Hoppas du har det bra i höstkylan.
Kram /Hanna

Anonym sa...

Jättegulligt barnkort med fint papper och söt stämpel!
Hoppas du får en skön och avkopplande helg vännen! Själv ska jag på stor scrappträff här i ö-vik hela långa helgen, längtar så jag nästan spricker. :-)
Ha det gott och sköt om dig!
Kramis Susanne

Busans Pysselblogg sa...

Vilket tufft barnkort till kille du har gjort - tågen är jättesnygga till den Magnolia stämplen och passar ju jättefint!!!
Och som alltid tycker jag du är så duktig på att kombinera mönsterpapper.
Tusen tack för din kommentar på bloggen... den värmde så... Är speciellt glad att just det kortet blev så omtyckt för det var ju så många som var med på det och jag har hållit på med det från och till sedan i somras just därför.
Hoppas din helg blir jättefin!!!
Massor med höst-kramar
Busan

Camilla sa...

Hej vännen!
Då har du lyckats igen, ett helt underbart barnkort. Tåget är ju helt fantastiskt, härliga färger och små detaljer här och där. Ha det bra och trevlig helg. Kram

Petra sa...

Så gulligt.