fredag 1 oktober 2010

Härliga höst

och jag har haft en ledig dag. Solen har visat sin bästa sida och det har varit en fin dag. Idag vill jag visa er ett kort som jag har gjort till en tös. Det är inte så sockersött. Förra helgen besökte jag Pysseltagen och där var BellaMio och visade lite olika tekniker för att färga in papper, bakgrunder och dekorationer. Blommorna som jag har satt på kortet har jag sprejat med Glimmer Mist och penslat dem med Glimmer Glamm. Det syns nog inte på bilden hur fint de glimmar. Jag vill önska er alla en skön helg med mys och pyssel.

10 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan Gertrud!
Nu funkar kommentarsrutan igen. Man ska inte vara trött när man håller på med sånt här,ha,ha.
Åh, vilket fint kort du har gjort i så härliga färger. Glimmer Glamm är det något lack? Förstår dina blommor är jättefina, fint när det glimmar. Ha en mysig dag. Kram Lena

Lisan sa...

Hejsan, Inte sockersött säger du!! Men det tycker jag att det var. Jätte fint. Jaså du var oxå på Pysseltagen. Var du på mässan med i HBG? Jag tyckte pysseltagens mässa var som invigningen. Samma saker o så, tyvärr.
Hoppas vi får sol i helgen med. Ha en bra helg, kramis frånLisan

Camilla sa...

Hej! Härligt med en ledigdag. Kortet är helt underbart, tycker att flickan är så söt. Härligt med lite höst gärger nu. Ha det bra. Kram Camilla

NuttesPyssel sa...

Superfint kort!!!

BellaMio sa...

Kortet blev ju superfint!!! Å blommorna kan jag bara gissa hur läckra de är...

Kramis
BellaMio

lk46 sa...

Vilket härligt kort!!!
Vill önska dig en trevlig helg!
Kram lene

Lisan sa...

Ville kika in och önska en trevlig helg. Idag har vi ju sol o fint så man får försöka ta sig ut en liten runda sen. Först ska jag en snabbis till pysseltagen igen. Har blivit beroende, hi,hi Ha en bra helg, kramis från Lisan

Lena B E sa...

Wooow nu har du verkligen lyckats kanonbra vännen!! Kortet är så himla snyggt så wooow!! :)
Kan tänka mig att dina blommor verkligen är glimmrande och fina, jag vet ju hur fint det glimmrar av glimmer misten, men glimmer glamm vad är det? Är det något likande som perfect pearl eller...?
Superduperfint är kortet iaf.!! :)
Stort tack för infon om biggen, det är guld värt för mig som inte kan nåt alls om dessa maskiner. :)
Ha en jättetrevlig helg.
Kramar från Lena

Anonym sa...

Hej på dig! Vilket sockersött kort du gjort! ;-) Gillar dina glimmade blommor än fast det inte syns så bra på fotot men jag vet ju hur fint det blir med glimmermist. Vad är glimmer glamm för nåt, har aldrig hört det förut?
Mycket fint du gjort under tiden jag varit borta från blogvärlden! Har äntligen fått ordning på uppkopplingsproblemen så nu kan jag äntligen gå en blogrunda igen, var så längesen sist. Abstinens!!! ;-)
Hoppas du haft en trevlig lördag och att du får en lika trevlig söndag!
Många kramar från Susanne ♥

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen och tusen tack för de värmande orden... ja, du vet ju hur svårt jag har för att göra kort till män så du förstår ju hur nervös jag varit... hi hi... Vi var många som lagt ihop om detta kort så det har varit så pirrigt hi hi.
Ditt kort är ljuvligt och du har fått till så många olika detaljer som matchar så snyggt!!! Har aldrig själv använt glimmer mist och glimmer glamm men har ju fått saker med det på och jaaa, det glimmar såå vackert!!! :)
Vad roligt att du kunnat vara och lära dig av BellaMio på Pysseltagen för det blir ju nog inte att man vågar prova andra saker som man inte känner till lika lätt om man inte själv kunnat prova först liksom.
Din blogg är så söt och fin och är så länge sedan jag fått datortid till roliga saker men hoppas snart få allt att funka här och att det blir lugnare så jag kan ta igen allt jag missat hos dig.
Hoppas du har det bra!? Hoppas också du får en mysig pysselstund snart igen och lite fint höstväder.
Massor med höst-kramar
Busan