lördag 30 oktober 2010

Bråttom!

Om jag ska komma i närheten av er andra när det gäller julkort så får jag lägga på ett kol. Det är lika varje år att jag ska vara kinkig och säga att jag ska inte göra några men nu har jag vaknat :)Så jag går ut hårt med att visa er två kort idag, ja det är bara dessa jag har hunnit med. Men nu är jag på banan .... Jag vill önska er en skön helg och jag har en frivecka framför mej så jag är extraglad. Om våra planer håller i sig så ska jag träffa Lena på onsdag. Så jag hoppas verkligen att vädergudarna är med oss så det inte blir snöstorm och drivis :) Kram Gertrud


9 kommentarer:

Busan sa...

Vilka juliga kort du har gjort och så gott att komma igång. Du har kommit längre än mig för än så länge har jag bara ett helt klart men en hel del som är nästan lika som är halvfärdiga. Det går sakta framåt men inte så kul.
Håller alla tummar, tassar och tår att det blir bra väder till veckan så ni får en mysig dag tillsammans. *hjärta*
Och tusen tack för dina värmande kommentarer - betyder så mycket för mig!
Massor med kramar
Busan

Lena sa...

Nu ska jag säga att du kommit igång ordentligt. Fina kort blev det med. Söta stämplar och detaljer. Ja du, vi får hålla tummarna nu att vädret håller sig. Idag har det varit riktigt fint här. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Åsa/asamia sa...

Du har ju gjort jättefina julkort, nu när du är igång ska du se att det blir fler och fler ;0)
Kanterna på mina motiv är stansade med kantstansar som gör så det ser ut som utrivet ur ett kollegieblock. Stansarna kommer från EK sucess, finns hos svenska scrapbutiker. Jag har köpt en på en mässa, och den andra lånade jag.

Camilla sa...

Det är nog dax att börja tänka på julpyssel nu. Korten är jättefina, det känns lite mysigt att ta en kopp te och pyssla lite i mörkret. Ser fram emot dina kommande julkort! Ha det mysigt i veckan. Kram!

Maria sa...

Hej där.

Så fina kort du knåpar ihop. Det översts är verkligen härlig känsla i. Som ett bestämt barn mot nåt speciellt mål !! Det andra väldigt snyggt med massor av fina detaljer. Snöflingan, vad är det för en punch?
Tackar för söta orden inne hos mej och jag kan säga att 5åringen har önskat sej just det kortet i födelsedagspresent. Så, ja hon blev riktigt lycklig.
Kram
Maria

lk46 sa...

hej vännen!
Underbara kort, den som väntar vet du....
Vi som varit med i Mitas utmaning har ju haft en fördel tycker jag, man vill ju gärna göra de kort hon utmanar oss att göra.
Men du hinnar helt klart med när du är så här flittig!
Ha en skön dag och jag håller alla tummar för Er... Man kanske skulle bli... nä det kan man ju inte göra *L*
Kram lene

Linda sa...

Härlig blogg och vilka fina kort!! :)

Lena B E sa...

Men jösses så fina kort!! :) Jag bara älskar det översta, vilken otroligt söt stämpel du har på det kortet!! :)
Så roligt att vi får sällskap av dig bland julkortspysslandet. :)
Hoppas du har en skön söndag och att du får en härlig ledig vecka + att du och Lena kommer iväg på er utflykt. Ha så roligt!
Kramar från Lena

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Håller alla tummar, tassar och tår för att vädergudarna är på er sida imorgon. Hoppas ni får en riktigt mysig dag tillsammans!!!! *hjärta*
Och åter igen... super-juliga julkort du har gjort!!!
Ha det så bra du bara kan!
Massor med kramar
Busan