tisdag 2 november 2010

Vad är detta??

Är detta ett julkort eller är det ett vanligt " Gertrudkort "? När jag tittar på det så finns det inte mycket jul över det mer än att det står God jul. Nää, jag får nog skärpa till mej :) Jag gillar de bruna tonerna så jag får ta fram mina pepparkaksgubbar från hÄnglar. Idag har det varit mörkt hela dagen så det är verkligen pysselväder. Ha det bra alla och var rädda om er.

7 kommentarer:

Busans Pysselblogg sa...

Hi hi... precis när jag lagt in en kommentar i ditt förra inlägg så ser jag detta underbara juliga kort som du lagt in under tiden!!! :) WOW vad duktig du är!!!
Ja, du får läsa det andra i den andra kommentaren i ditt förra inlägg.. *hjärta*
Ha det så bra du bara kan!!!
Massor med kramar
Busan

Maria sa...

Jaså du målar med promarkers.
Jag tycker det är roligt med tuschpennor.
Gillar ditt fina kort. Men det är nog så att det är väldigt lite jul över det. Fast vem har bestämt att man inte kan önska god jul i brunt !
Kram
Maria

Lena sa...

Det brukar komma en utklädd person till dom som varit snälla vid jul. Han brukar ha paket med sig. Så lite jul är det allt över ditt kort. Det är hur som helst väldigt fint. Ha det gott, så ses vi i morgon. Kram

Pernol sa...

Nog tycker jag att det finns en julkänsla i detta kort. Det är ett sååååå fint kort!

Ha det bäst!
kramis Pernilla

Camilla sa...

Det är klart att det är ett julkort. Där är ju paketer och det står god jul! Tycker ramen runt är super fin, vet dock inte vad man kallar det, men det slingriga mönstert....Ha det bra, många kramar Camilla

lk46 sa...

Nog tycker jag det är jul, en liten tjej med paket som ser ut som julklappar!
Jättesnyggt är det i alla fall!
Hoppas NI hade en skön dag idag!
Kram lene

Linda sa...

Ååå vad sött det här va!!