onsdag 28 oktober 2009

Det är ju kul


att göra julkort! Det trodde jag aldrig att jag skulle säga, jag som är en anti-jul typ. Men jag gillar mina nya Promarker så det är roligt att måla motiv och jag tycker de passar till julkort. Så här blev dagens kort , nu ska jag arbeta två dagar så det blir inget mer pyssel innan helgen. Livet är hårt ibland. Kram från Gertrud

19 kommentarer:

Lena sa...

Nä, det trodde inte jag heller jag skulle få höra från dig! Men det är roligt att göra julkort, man kan riktigt frossa i färger och det gillar jag. Ditt kort är superfint, med många fina dekorationer. Ja, ett riktigt Gertrudkort. Fint målat med. Roligt du har kommit igång med pennorna och tycks gilla dem. Sedan kan jag hålla med dig...livet är hårt när man måste jobba och försaka pysslet,hi,hi. Det är snart helg och då får du ta tag i pysslet igen. Kram Lena

SusanneSj sa...

Åh fint blev det också : )

Anonym sa...

Åh, vilka superfina julkort du gjort! Fina färgkombos och fina dekos! Det brukar alltid kännas trögt innan man kommit igång med julkorten men när man väl gjort det så brukar det gå av bara farten och helt plötsligt har man flera stycken gjorda.

Då kanske det passar bra med en inbjudan till min blog där jag börjar en utmaning angående julkort den 1/11? Kika in vet ja och se om det är nåt som känns kul att vara med på, du är varmt välkommen! :-) Skulle vara kul om du ville vara med! :-)

Ha det gott!

Massa kramar från Susanne

Lena B E sa...

Ja visst är det roligt att göra julkort, jag älskar det, tycker dom är det roligaste att göra på hela året! Ditt är ju jättefint så snygga dekorationer och färger!! Gillar din stämpel också, den är så söt!! Ha en trevlig helg!
Kramar från Lena

Vixen sa...

Tack för all inspiration du delar med dig! Jättefina kort.

Lena B E sa...

Tack för att du vill rösta på mitt kort på söndag, vad snäll du är!!
Ha en jättetrevlig helg vännen.
Kramar från Lena

Erica sa...

Vilken tur att du tycker det för dina julkort är bara så vackra. De vill vi se mera av. Tack för en underbar vecka :)

Kramar Erica

Lene sa...

Men hallo så fina julkort du gjort! har tittat runt hos dig lite och du gör väldigt snygga kort!
Kul att lära känna dig!
Kram Lene

Petra sa...

Jättefina kort du gör Gertrud. Så många fina detaljer.
Men så kul vi haft den här veckan och den här helgen. Tur att vi ses (hörs) snart igen.
Kram o ha en bra vecka.
PS! Lägger upp en länk till dej nu.

Lisan sa...

Hejsan,
Så skoj att du gillade dina promarker pennor.
Jätte fint kort du har gjort. Visst är det skoj att vi bor så närma varandra. Jag brukar köra in om Eva på Scraproom lite då och då. Skulle vilja vara pmed på nästa kortvikar kurs som hon har. På lördag ska jag på scrappträffsdag i Fleninge mellan 10-22, ska bli super skoj. Det är Story House i Ä-hom o en Halmstad butik som har det ihop. Länka gärna till min sida så gör jag det samma. Ha det så bra. Kramis Lisan

Marie-Louise sa...

Anti-jul eller inte du gör väldigt fina kort i alla fall! Snyggt färglagt oxå =) Ha en bra vecka! Kram kram

Busan sa...

Hej och klart du kan länka till mig - är ju jättekul och jag blir jätteglad att du vill!!! :) Lägger till dig också senare idag så jag kan titta in till dig ibland och se allt fint du gör - för vilken fin blogg du har - har bara hunnit titta lite än men ska bli jättekul att följa dig.
Tack själv för trevligt sällskap i veckan som gått - vad roligt det har varit - har inte hunnit längre än till att kolla min mail och blogg sedan i lördags så förstår jag har missat massor men ska försöka uppdatera mig senare idag. Ha det så bra du bara kan och hoppas du fått en bra början på veckan.
Varma höst-kramar
Busan

Lena sa...

Tack Gertrud för din medverkan i min roliga bloggvecka. Puss och kram Lena

Petra sa...

Hej Gertrud! Har du också abstinensbesvär?

Jag har ganska fullt upp den här veckan, hann ju inte göra nåt förra veckan av nån konstig anledning:) så ville bara tala om att det dröjer till nästa vecka innan jag kan skicka de vi pratat om. Hoppas det är OK.
Kram Petra

Busan sa...

Nu har jag lagt till dig i min blogg-lista också!!! :) Så mycket fint du gör - har bara hunnit titta lite men måste sätta mig och titta mer en dag. Ska bli så kul!!! :)

Varma höst-kramar
Busan

Lene sa...

hej min vän!
Tack snälla goa du för det fina kortet och allt uppstämplat, gissa om det ska målas nu! Jättefina papper du skickat med, dem blev jag glad för, det är så kul att vilka papper andra köper. Dessa var jättesnygga!
jag tycket också det var en trevlig "chat" och det ska bli kul när Forumet är klart!
Hoppas verkligen det blir tillfälle att vi kan träffas i början av det nya året!
ha det bäst vännen och du... jag tänker följa den blogg också!
massor av kramar från lene

Petra sa...

Hej Gertrud!
Tack för jättetrevlig post idag. Vilket jättefint kort du gjort till mej. Nu måste jag ju bara träna mer på Tombows-målning. Jag återkommer till dej nästa vecka, har en viktig resa att göra i helgen som jag ska berätta mer om sen.
Ha det så gott och sköt om dig.
Kramar
Petra

Lisan sa...

Nu finns du med på min blogg så jag kan se allt fint och nytt som du gör. Hoppas du har det bra på jobb. Kramis från Lisan

Gunilla/Nilla sa...

Superfint kort i jättefina färger.
Är inte heller någon stor älskare av jul om det blir för mycket. Men lite lagom mys gillar jag allt.
Sköt om dig.
Kram/Gunilla